2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید قصد توهین ندارم ولی هر ابانی دیدم چه دختر چه پسر کینه ای و مغرور و خودخواه و لجباز و انتقامجو بودن 

خدایی چرا رو خودتون کار نمیکنین که تغییر کنین؟! هم خودتون عذاب میکشین هم اطرافیانتون 

یه خورده مغرور زود رنج زودی جوش میارم عصبانی میشم ولی زودی هم فرو کش میکنه عصبانیتم دم دمی مزاجم ولی مهربونم   دل نازکم و دلسوزم 

'الَلَـﮬ‌ﮧَـمﷺصََلَِّﷺوََسََـــلَِّـم 💜وََبََارَِكَ عََلََىَﷺ🌼مـَُحَـمـََّـــــدٍَ ﷺ👑◯وِأّلَهِ وِصٌحٌبِهِ أّجِمَعٌيِّنﷺِ‏                 ٭• •🌙  . ‏      .  
ببخشید قصد توهین ندارم ولی هر ابانی دیدم چه دختر چه پسر کینه ای و مغرور و خودخواه و لجباز و انتقامجو ...

بابا بخدا اسممون بد در رفته آره درسته مغرور و لجباز هستیم اما عوضش خیلی مهربون و بامعرفتیم وووووووحمایتگرررر🥺🥺

آبان ماهی نیستم ولی ابانیا که دیدم چشاشون خیلی بولده تو چهرشون

نمیدونم یه انرژی خاصی از چشاشون میزنه بیرون انگار

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
جذابم هستیم دیگ ن ؟😅

دقیقا یه جذابیت خاصی داریم 😌

'الَلَـﮬ‌ﮧَـمﷺصََلَِّﷺوََسََـــلَِّـم 💜وََبََارَِكَ عََلََىَﷺ🌼مـَُحَـمـََّـــــدٍَ ﷺ👑◯وِأّلَهِ وِصٌحٌبِهِ أّجِمَعٌيِّنﷺِ‏                 ٭• •🌙  . ‏      .