2777
2789
عنوان

قبول دارین بعضی از چهره ها گرونن و بعضیا ارزون⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 56260 بازدید | 847 پست

چهره ارزون مثل گلاره عباسی 

خوشگله ولی صورت شیکی نداره 

چهره شیک یا گرون مثل لیلا حاتمی 

اون قدر خوشگل نیست ولی شیکه

چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤
چادر بی کلاسهمانتو جلوباز بلند بی کلاسهکتونی لژ دار بی کلاسهکیف جین بی کلاسهیه لباس با جنس شسته بپوش ...

بشکند آن قلم که بنویسد د مده شده است ودست وپا گیر است           بیکلاس ذهن فقیر شماست عزیزم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موافق هستم . بعضیا میرن عمل میکنن بشن پلنگ .. خوب شدی پلنگ  وقتی دو هزار معرفت نداری . شخصیت نداری  

بعضیا زیبایی ندارن ولی زیبایی درونی دارن .

بعضیام علاوه بر صورت زیبا  درون زیبا دارن 

بعضیام عمل کردن  و درون زیبا دارن .

ای کاش درون ادما قشنگ بود  ، ای کاش مردم ب جای رقابت  تو زیبایی  ظاهری از زیبایی درونی رقابت میگرفتن 

رقابت سر اینکه کی خوشگل تره هنوز تموم نشده که به مرحله کی از همه گرونتره رسیدیم، واقعا چرا ذهن ما خانما فقط باید مشغول این چیزا باشه بجای اینکه بفکر پیش رفت شخصی خودمون تو زندگی باشیم،نمیگم ظاهر مهم نیست، هست ولی انقد وارد حاشیه شدن و چیزای بی ارزش رو ارزش قرار دادن لطمه به خودمون میزنه

پسر عزیزم! بزرگ کردن تو مایه مباهات من است و به مرد بزرگی که تبدیل خواهی شد، افتخار خواهم کرد💖

یه چیزی هم من اضافه کنم . چهره های گرون افرادی اند که مطالعه دارن نگاهشون عمق و معنا داره ‌ . چشم دریچه روحه . 

حرفاشون درست و سنجیده ست . صداشون تن خاصی داره .

افرادی که فقط حرفای پیج های زرد روان شناسی و بلدن و صدای آزار دهنده مدااام حرفای تکراری و بی هدف خوردن با ولع و خندیدن انفجاری اینجا بشدت چهره رو سطح پایین میکنه 

در اقایون نمونه چهره گرون و اصیل امیر آقایی

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد