2777
2789
عنوان

قبول دارین بعضی از چهره ها گرونن و بعضیا ارزون⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 68406 بازدید | 879 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من حس میکنم به رفتار بستگی داره و لحن صحبت و تن صدا و...مثلا منه احمق هر جمعی میرم سریع خودمونی میشم بگو و بخند و شوخی و مسخره بازی حتی اگر کسی بهم کم محلی کنه اینقد خودمو میچسبونم بهش تا محل بذاره چون کودنم برای همین باعث میشه همیشه چیپ به نظر برسم

دقيقا

ببين نژاد هاي سمت شمال كشور و ترك ها چون با روس و ترك ها ژن مشترك دارن بي عمل هم اكثرا با كلاسن

جنوبي ها يا شرقي ها مثلا مشهدي ها شبيه افغاني ها هستن تا حدي اينا هرچي عمل كنن هم بي كلاسن اخر

ای بابا چه همه قیافه گرون داریم اینجا 😔ارزونتون منم 

میشه یه موز بردارم برم غصه بخورم چرا گرون نیست چهرم؟☹️

نگاهت را به درون برگردان،به اعماق خود بنگر،یاد بگیر اول خودت را بشناسی.زیگموند فروید

دقيقاببين نژاد هاي سمت شمال كشور و ترك ها چون با روس و ترك ها ژن مشترك دارن بي عمل هم اكثرا با كلاسن ...

چه طرز صحبته؟؟؟؟

نگاهت را به درون برگردان،به اعماق خود بنگر،یاد بگیر اول خودت را بشناسی.زیگموند فروید

قیافه شاهرخ استخری..شادمهر .بهرام رادان..اینا باکلاسه ولی گلزار مثلا ب نظرم کلاس نداره قیافش 

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
قیافه شاهرخ استخری..شادمهر .بهرام رادان..اینا باکلاسه ولی گلزار مثلا ب نظرم کلاس نداره قیافش

گلزار كلاس داره اتفاقا خيلي

مثلا علي دايي، خداداد عزيزي اينا كلاس نداره قيافشون

قربونت برم من خودتم ماشالا هم قشنگی هم بیبی فیس

فدات بشم با چشمای قشنگ و نازت میبینی

دلم پیک نوروزی رو که شب ۱۳ بدر می‌نوشتیم رو خواست🥲دلم بعد از ظهر سرد پاییزی زیر لحاف موقع تماشای فوتبالیست ها و آنشرلی رو خواست 🥲دلم لوکیشن فیلم پدر سالار و قصه های مجید و خواست بشینیم تو ایوان مشغول چای خوردن باشم رو خواست🥲دلم کوچه بچگی مو خواست کنار دوستام وسط بازی لی لی و کش بازی و گرگم به هوا رو خواست🥲دلم مهمونی خونه مادربزرگ تو حیاط و غذاهای ساده و رنگین و صفا و صمیمیت و خواست🥲دلم نقل و نخود کشمش و صد ریالی مادر بزرگ و خواست دلم پول زیر جوراب مامانم و خواست 🥲دلم ذوق و شوق بچگی واس لباسای عیدمو خواست کنار خواهرم 🥲دلم موی سیاه و چهره شاد و سرحال مامان و بابامو خواست 😙🥲     ( شماهم دلتون خواست 🥺🥺🥺🥺🥺🥺)   ای خدایا تا ابد ما دلمون بچگی صاف و ساده مون رو میخاد کاش یه دکمه بود چاره اش 🥲🥺

کلاً پولداری یا بی پولی توی چهره تاثیر داره به قیافه های ریچ کید ها نگاه کنیجار میزنن ما بچه پولداری ...

من يكي و ميشناسم خبلي پولداره منتهي هيچي بهش نمياد حتي گرونترين لباسم بپوشه خز ديده ميشه (نظر همه هستا نع فقط من) 

ولي يكيم ميشناسم سطحش معموليه ولي لامضب گوني هم ميپوشع بهش مياد 

بنظرم با كلاسي ذاتيه زبطي به پولدار و فقير و عملي و غير عملي نداره