2777
2789
عنوان

قبول دارین بعضی از چهره ها گرونن و بعضیا ارزون⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 57283 بازدید | 858 پست
خیر عزیزماز دوستان نزدیکم تو کار مد و فشن و استایل هست

دوست نزدیکت همه اطلاعاتشو کرده تو مغزت؟حتما دوستت خیلی سرش شلوغه اونقد وقت نداره کلاس مد و فشن بذاره برات اطلاعاتت درحد یه ادم معمولیه

شاید بعدا شعرای منم مورد تمجید قرار گرفتن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوست نزدیکت همه اطلاعاتشو کرده تو مغزت؟حتما دوستت خیلی سرش شلوغه اونقد وقت نداره کلاس مد و فشن بذاره ...

عزیزم شما از موضوعی ناراحتی؟دوستانه دارم ازت میپرسم؟

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

هستین عکس خودمو شوهرمو بزارم و پسرم؟😃موتورم روشن شد🤣

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
ظاهرا ایشون اومده از همه ایراد بگیره🤣🤣🤣🤣🤣

چون یکی ازت انتقاد کرد نابود شدی واقعا که شخصیتت داغونه تحمل نداری یکی راجبت نظر بده لاقل من خودم میگم قدم کوتاهه فلانم تو هیچ کدومو قبول نداری

شاید بعدا شعرای منم مورد تمجید قرار گرفتن

یبار نشد دعوا نشه تو تاپیکا 

همه مون انگاری به تراپیست نیاز داریم

تویی که داری این متنو میخونی،                     آره آره دقیقااااا با خودتم!                         امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

چهره ی من بی کلاسه😆

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
خب چیکار کنیم مدن😐

من پوستم سفیده موهای روشن ابروهای پر اصلا بهم نمیاد چند بار امتحان کردم شبیه انگری بردز شدم😂 عوض کردم ترجیح میدم زیبا و دلنشین باشم تا اینکه یه زشت زمخت ترندی 

اتفاقا خیلی بیبی فیس و جذاب بودی اصلا بهت نمیخوره ماشالله متاهل و بچه دار باشی

مرسی فداتشم😘❤️ اکثرن بهم میگن اتفاقا نمیخوره حامله باشم😂

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40