2777
2789

دیروز هم سرما خوردم .هم پریود شدم..از سر شب هم پهلوی سمت چپم درد میگیره مثل گز،گز ول میکنه.از،چیه.اینطور تشده بودم تا حالا

باید فکر کنم🤔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کلیه شما سرما خورده،روغن زیتون بمال و روشو ببندلطفا

همسرم میگه شاید سنگ کلیه باشه.این دوروز دوبار قرص جوشان خوردم..ممکنه از اون باشه؟دردش مثل برق گرفتگی هست .هرچند دقزقه یه بار میگیره چند ثانیه

باید فکر کنم🤔
کلیه شما سرما خورده،روغن زیتون بمال و روشو ببندلطفا

همسرم میگه شاید سنگ کلیه باشه.این دوروز دوبار قرص جوشان خوردم..ممکنه از اون باشه؟دردش مثل برق گرفتگی هست .هرچند دقزقه یه بار میگیره چند ثانیه

باید فکر کنم🤔
از این گن شتریا داری ببند. یه قرص سرماخوردگی هم بخور. آویشنم نخور چون معلوم نیس بهت بسازه یا ن . همی ...

یعنی به خاطر سرماست?ن هیچ وقت موقع سرما اینجور نمیشم.دوبار هم قرص جوشان خوردم از دیروز ممکنه از اون باشه؟

باید فکر کنم🤔
همسرم میگه شاید سنگ کلیه باشه.این دوروز دوبار قرص جوشان خوردم..ممکنه از اون باشه؟دردش مثل برق گرفتگی ...

سنگ کلیه تقریبا فلجت میکنه،و با دوتا قرص جوشان سنگ کلیه نمیگیرید،

انشالله  با گرم کردن و روغن مالی خوب میشید،

بر فرض اگر سنگ کلیه باشه،خیلی راحت دفع میشه،نگران نباش

یعنی به خاطر سرماست?ن هیچ وقت موقع سرما اینجور نمیشم.دوبار هم قرص جوشان خوردم از دیروز ممکنه از اون ...

شاید 

خودت میگی سرما خوردی،پریودم هستی،قرص جوشانم خوردی خب قاطی شده. فعلا چیزی نخور گرم نگه دار 

سنگ کلیه تقریبا فلجت میکنه،و با دوتا قرص جوشان سنگ کلیه نمیگیرید،انشالله با گرم کردن و روغن مالی خو ...

نه منظورم اینه شاید به خاطر قرص ها درد گرفتع .من قبلا هر موقع قرص کلسیم میخوردم پهلوم درد میگرفت.کلی آب میخوردم دردش،آروم میشد

بازم ممنون از راهنماییتون

باید فکر کنم🤔
سنگ کلیه تقریبا فلجت میکنه،و با دوتا قرص جوشان سنگ کلیه نمیگیرید،انشالله با گرم کردن و روغن مالی خو ...

نه منظورم اینه شاید به خاطر قرص ها درد گرفتع .من قبلا هر موقع قرص کلسیم میخوردم پهلوم درد میگرفت.کلی آب میخوردم دردش،آروم میشد

باید فکر کنم🤔

باید فکر کنم🤔
نه منظورم اینه شاید به خاطر قرص ها درد گرفتع .من قبلا هر موقع قرص کلسیم میخوردم پهلوم درد میگرفت.کلی ...

بله فرمایش شما درسته،

قرص کلسیم از عوارضش سنگ کلیه هست،

خانم خودم کمبود کلسیم داشت،اونم شدید،

تمام مفاصل درد میکرد،بردمش خیابون وزرا،‌ پیش خانم.... دکتر...فوق تخصص رومو تولوژی،بازم خوب نشد،اما با یک راه حل ساده ،خوب شد،و دیگه هیچوقت برنگشت