2777
2789

من همیشه توی رویاهام میگم چی میشه مثلاتوخونه نشستم یهویه هلیکوپتری چیزی ردشه یهویه کیف پرازپول بیفته ازش توتراسمون بعدبرم بردارم ببینم توش پرازطلاست ببرم بفروشم قرضامونوبدم ماشینوعوض کنم خونه بسازیم

بعدهمش میگم اگه مافیایی چیزی باشه دنبال پولاش باشه چی میگم خب من که مستاجرم سریع همونشب تخلیه میکنم😁😁😁یامثلاخودمومیزنم به ندیدن خیلی دلم پول میخوادبیش ازحددلم پول میخوادبه نظرم‌حقم هست خدایه 200تومن فقط 200تومن بهم بده که انقدذهنم درگیرقرضانباشه حداقل

دوست خوب وهمیشگی داشته باشم..🥲🥲

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁👊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دندون پزشک باشم مثلا برم تو خیریه ی محسن چاوشی تو کلینیک سیارش رایگان به مردم کمک کنم:)

ارزومه

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه

ازدواج کنم 

شوهر اقامت کشور های اروپایی رو داشته باشه منم ببره اونور 

مولتی میلیاردر باشه صاحب کارخونه و....... اینا باشه غرق بشم تو خوشی و خوشبختی

شاید ورق زندگی هامون برگشت شاید شد 😇