2777
2789
عنوان

ی سریال جنایی خووووووشگل بگید

50 بازدید | 28 پست

ی جنایی عاشقانه توپ میخوام

خوب باشه هاااا ، سکانسای بد نداشته باشه زیاد 

اما عاشقانه ام باشه اونجوری آبکی ام نههه

سخت گیرم میدونم😂😂😂

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂

تا اومدم سریال قضاوت ترکی ببینم فرت دسترسیم بهش قطع شد

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آقااا کمکککک ی فیلم بگید حداقل ببینممم

از بی فیلیمییی داااارممم میترکمممم

بی بدن سینمایی 

شریک جرم 

حیثیت گمشده 

دفتر یادداشت 

گناه فرشته آخرش بد تموم شد 

عنکبوت یه همچین چیزی بود بزنی میاره سینمایی 

هنگامی‌ که‌ می‌دانید باید کاری‌ را انجام‌ دهید، اما پیوسته‌ کار دیگری‌ می‌کنید، روح‌ خود را خفه‌ و جوهر وجودتان‌ را انکار می‌نمایید.
بی بدن سینمایی شریک جرم حیثیت گمشده دفتر یادداشت گناه فرشته آخرش بد تموم شد عنکبوت یه همچین چیزی بود ...

شریک جرم دیدم

ترکی مرکی سراغ نداری؟ از اون خیانت میانتا که نمیدونن خواهرشوهر این میره با شوهر اون ازدواج میکنه نههه ههااا

ی جنایییی درام خوووشگللل و تووپپ😂😂😂😂

گردن زنی سریال جدیده هنوز کامل نیومده 

همگناه جنایی نیست ولی خیلی خوب بود

جنایت و مکافات خارجیه من کتابش رو خوندم نمیدونم سریالش چجوریه ولی میدونم ازش سریال ساختن  

هنگامی‌ که‌ می‌دانید باید کاری‌ را انجام‌ دهید، اما پیوسته‌ کار دیگری‌ می‌کنید، روح‌ خود را خفه‌ و جوهر وجودتان‌ را انکار می‌نمایید.
گردن زنی سریال جدیده هنوز کامل نیومده همگناه جنایی نیست ولی خیلی خوب بودجنایت و مکافات خارجیه من کتا ...

ایرانی فقط افعی تهران و شریک جرم خوب بود 

شریک جرم دیدمترکی مرکی سراغ نداری؟ از اون خیانت میانتا که نمیدونن خواهرشوهر این میره با شوهر اون ازد ...

فکر کنم شخصی دیگر یا yabani تا جایی که یادمه سریال ترکی زیاد نمیبینم 

Hakim هم ببین ترکیه خیلی خوبه 

ایرانی فقط افعی تهران و شریک جرم خوب بود

نه همگناه ارزش دیدن داشت 

گناه فرشته نه 

حیثیت گمشده خوب بود 

بی بدن هم من دوست داشتم 

نه همگناه ارزش دیدن داشت گناه فرشته نه حیثیت گمشده خوب بود بی بدن هم من دوست داشتم

غدار دیدی؟ انقدر قشنگ بود که هذ کردن