2777
2789
عنوان

خانمهایی که رفیق خوب دارید🥲🥲🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 63 بازدید | 19 پست
که اینطور...من ب دوستی دارم که باهم خوبیماون خودش ی دوستی داره رابطشون زیادصمیمی نیست اما خب خیلی بی ...

چرا باید توهین کنم؟

خب هرکس ب یه شکلیه 

من نظرم اینه ادما بیشتر تفاهم باید تفاوت همو درک کنن 

اونوقته ک میش گفت میتونن رو هم حساب وا کنن

ژیـــــنــا🦂                                             من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا.            انسـان ناصحیـحی هـستم،در همـه ابـعاد                                                                                                       رو اعصاب آبـانـیا راه نرید؛میدون مینِ:)                                                         https://t.me/Hich_zh
چرا باید توهین کنم؟خب هرکس ب یه شکلیه من نظرم اینه ادما بیشتر تفاهم باید تفاوت همو درک کنن اونوقته ک ...

بعلی‌اکبر میگن بچه ای...

به نظرتون اونکه علایقش شبیه شماست بیشتر نمی تونه دوست خوبی باشه تامن؟؟؟

بااینکه صمیمی تریم اما امروز شباهتشون که دیدم

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁👊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حتما😍لطفا منو راهنمایی کنید👆چندپست قبلبه نظرتون لازم نیست که علایق مثل هم باشه

ببین کلا نمیدونم قاعده اش چجوریه ولی نباید رفاقت ارامشو ازت بگیره نباید پیشش دودوتا چار تا کنی اگه پیشش خودخودواقعیت نیستی رفیق صمیمی نیست البته که باید متقابل باشه 

خودتو اذیت نکن‌دوست داره ک باهاته دیگه 

نداشتم به سلامت😂

اینکه ارزشایی که براتون تعریف میشه شبیه هم باشه یا تفریحاتون و..میتونه باعث شه به هم نزدیک تر شین

ببین کلا نمیدونم قاعده اش چجوریه ولی نباید رفاقت ارامشو ازت بگیره نباید پیشش دودوتا چار تا کنی اگه پ ...

تفریحامون نسبتا شبیه همه من یکم خجالتی امااین نه...

خیلی خوبیم ینی صدام می کنه ابزی(ابجی) بعد زنگ که میخوره دستم می گیره می دونه منو بیرون براصبحونه😊😊

اون دوستشو من صدا می کنم که توهم بیا اونقدر اونو صدامی زنه که بیا اما خب مشکلی هم نداره اماتفاهمشون بیشتره

نه خودمونیم هردو واقعا...

باباش قراره گفت مثلا البته بااحترام به باباهای زحمتکش😍😍❤️

مثلا ادن حیواناتو گربه و دوست داره من نه اما اون دوستش هم دوست داره..

کلا فردیه که باهمه جور میشه...

نمی دونم والا کاش دوباره این افکار باعث نشه که این دوستمو هم ازدست بدم🥺💔💔

دلم خوش بود ی دوست پایه وقشنگ پیداکردم

هیییی

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁👊

بعلی‌اکبر میگن بچه ای...به نظرتون اونکه علایقش شبیه شماست بیشتر نمی تونه دوست خوبی باشه تامن؟؟؟بااین ...

اینطور فکر نمیکنم حقیقتا

ژیـــــنــا🦂                                             من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا.            انسـان ناصحیـحی هـستم،در همـه ابـعاد                                                                                                       رو اعصاب آبـانـیا راه نرید؛میدون مینِ:)                                                         https://t.me/Hich_zh