2777
2789

دخترامن دارم کچل میشم یه راه حل کم هزینه یابی هزینه سراغ ندارید

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چ دستگاهی من فردا حضوری میخام برم بپرسم شیو کنم یا بزارم بمونه نگاه کنه ببینه جواب میده یا نه؟

تیتانیوم گلم

اره برو ببینه اگه پوستت روشنه که اوکیه کلا ولی پوستت تیره باشه باید بزاری ضخیم شه

یه زن به جیب شوهرش نگاه میکنه ، بعد خرج میکنه...

خداروشکر مجردم 

ولی من ترجیح دادم از الان خودم برم سرکار 

والا به خدا 

شوهر هم یه ادمه دیگه 

زورش نمیرسه که خرج منو و دانشگاهم و خونه و بچه و ماشین و قرتی بازیامو بده ...

به نظرم وقتی خودت شاغل بشی ، کمتر دلت میاد که از پولات خرج کنی ، چون واسش به شدت زحمت میکشی ...

من خودم ناخونامو مانیکور ، پدیکور میکنم 

خودم اصلاح صورتمو انجام میدم 

خرجای واجبمم ایناس :

لیزر فول بادی

سه ماه یک بار خرید لباس 

دندانپزشکی

اینترنت

هزینه ی رفت و امدم به سرکار

خرید هفتگی یه گیفت کوچیک واسه خودم 

مثلا کش مو ، خوراکی ، جوراب ، لوازم ارایش و لوسیون ، لباس زیر و یه سری خرت و پرت کوچیک و کم هزینه 

کلا همش رو هم در ماه ۳/۴ تومن نمیشه

بقیشو یه راست پس انداز میکنم 

کارت نبر با خودت

متوجه نشدم

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
اخه خب وقتی بدن رو لایه برداری میکنی پاهارو هن لایه برداری میکنی دیکه اوکیه بنظرم ناخناشم که میگیری ...

عزیزم اونایی که باهاشون ترک نداره و میرسن بعله 

ولی کاش یه سری پاهارو ببینییییب

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.

دخترا من میخوام تازه روتین پوست م رو شروع کردم.اول رفتم درباره ش سرچ کردم؛نهایتا متوجه شدم که هر پوستی موارد خاصِ خودش رو میخواد. باید برم پیش متخصص پوست تا بهم بگه از چه روتین پوستی استفاده کنم آیا؟🤔

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
حنا و تخم مرغ شنیدمجوشانده رزماری هم کم هزینست

حناوتخم مرغ استفاده کردم الکیه