2777
2789

واقعا خسته شدم دوتابچه دارم میگن عوض بشونیستن به مرور فقط بدترمیشن حس همدلی ودلسوزی نداره مرام ومعرفت صفره تاوقتی نیازهاش تامین باشه مشکلی نیست وای به حال اینکه نه بگی یانتونی مثلا من وقتی میفهمه عادت ماهیانه هستم وحشی میشه سعی میکنم مخفی کنم ولی میفهمه اخلاق گندش رومیشه خسیسه هرخریدخونه رو بایدباهزارمنت ودعواباشه همیشه الویت خودشه فقط به فکر منافع خودشه وقتایی که مریضم یامشکلی دارم نه تنها نگران نیست بدخلقیهاش شروع میشه تنوع طلبه دودیه روزی حداقل دوباربایدقلیون کوفت کنه بددهن وفحاشه مثلا صبح تمام مرده وزنده منوفحش میده شبش میگه بیا اتاق حتما دلم برات تنگ شده ونیاز دارم و...من قبل این اقا سرکاربودم دخترمستقلی بودم شاد بودم دوستان ورفقایی داشتم بادعوا و واسطه کردن خانوادم نزاشت دیگه سرکاربرم پای دوستامو اززندگیم برید الان دوست صمیمی ای حتی برای درددل ندارم اون میخوادفقط برای اون باشم درحالیکه خودش به من توجهی نداره من برعکس اون بی وفایی نکردم پنهانکاری نکردم درزندگیم لب به سیگارو...نزدم خودمو برتر ازدیگران نمیدونم درشرایط بحرانی الویت بچه هامن نه خودم ...واقعا بریدم منکه تازه این اختلال کوفتی این اقارو کشف کردم ولی توروخدا اگه درزندگیتون مردخودشیفته دارین فاصله بیریدازش.طبق امار ۷۰درصد خودشیفته ها مردان هستن.خودشیفته ی شما چه ویژگیهایی داره؟

من یه فرد خودشیفته ای هستم که رو به بهبود و تغییر خودشه😁چرا تغییر میکنن خوبم میکنن بحث خواستنه 

نگاهت را به درون برگردان،به اعماق خود بنگر،یاد بگیر اول خودت را بشناسی.زیگموند فروید

ودیگه اینکه هیچوقت زیربار اینکه اشتباه کرده نمیره معذرت خواهی بلدنیست اگرم بکنه چنددقیقه یاچندساعت یانهایت فرداش اون رفتاری که موجب ناراحتی شده روتکرارمیکنه وهمیشه منکمقصرجلوه نیده حتی بااینکه میدونه خودش مقصره.کاش میتونستم جدابشم بریدم...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید