2777
2789
عنوان

درامدتون ماهی چقدره🙂خرج خورد خوراک و چیزای واجب چقدر میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 4551 بازدید | 116 پست

من حقوق شوهرم ۳۰ تا ۳۵ تومنه ...البته الان چندماهه حقوق ندادن بهش دیگه هرچی پس انداز کردیم داریم خرج میکنیم...

کلا گوشت ومرغ و هر۳ماهی از هرکدوم ۲کیلو میخرم چون زیاد مهمونداری نمیکنم رفت وآمد آنچنانی نداریم 

خودم و شوهرم و پسرم هستیم... 

اما هرهفته میوه و خریدای واجب و انجام میدم

خیلی اهل ولخرجی نیستیم

اگه پولی برامون بمونه معمولا طلا میخرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چجوررررری خیلییی باید سخت باشه هیچ جوره فکرشو نمیشه کرد اخه

خییییییییلی سخت  ما صبحانه و ناهار نمیخوریم فقط شام😂😂😂رستوران و بیرون واینام خب. همینطور  چیزا اضافی. کلا نداریم دیگه. 

میشه ماهی حدود ۱۰۰ ملیون، کجاش کمه، نفست از جای گرم در میاد

ببین مرغو گوشت و برنج اینا چقدر گرونه ما هفت روز هفته پنج روزش مهمون داریم 

امروز گوجه کیلویی 55 خریدیم بخاطر این میگم کمه 

همین ماه پدرم جراحی کرده 13 جعبه شیرینی خریدیم فقط واسه مهمونا که اومدن عیادت پدرم دیگه مییوه بقیش هیچی 

🌱𝑵𝒐 𝒘𝒂𝒓 𝒊𝒏 𝒕𝒉𝒆 𝒘𝒐𝒓𝒍𝒅 𝒊𝒔𝒍 𝒃𝒆𝒂𝒖𝒕𝒊𝒇𝒖𝒍 𝒆𝒙𝒄𝒆𝒑𝒕 𝒇𝒊𝒈𝒉𝒕𝒊𝒏𝒈 𝒇𝒐𝒓 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒎𝒔

ربط داره عزیزم کافیه یه سر به میوه فروشی های تهران بزنی محله به محله فرق داره ...

دیگه کسی بخواد از میوه فروشی لوکس خرید کنه اون سبک و انتخاب خودشه وگرنه می‌تونه راحت با طی چند دقیقه مسیر بره یه میوه فروشی دیگه 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
ببین مرغو گوشت و برنج اینا چقدر گرونه ما هفت روز هفته پنج روزش مهمون داریم امروز گوجه کیلویی 55 خرید ...

آره همه چی گرونه اما صد تومن هم کم پولی نیست عزیزم 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
بچه هاتون هر روز خوراکی میخورن یا مثلا هر روزپول تاکسی میدین من پسرم تپل میترسم بخرم خوراکی

پسر منم اضافه وزن داره 

حرف گوش نمیده هر روز تو مدرسه یه ساندویچ میخوره 

میانگین روزی صد تومن پول کرایه ماشین و خوراکی پسرم میشه 

دخترم سه سالشه اونم روزی دوتا شیر پاکتی و یه کیک میخوره حدودا ۵۰ تومنم هزینه خوراکی دخترم میشه 

ربط داره عزیزم کافیه یه سر به میوه فروشی های تهران بزنی محله به محله فرق داره ...

ببین بهترین کار اینه که صبح زود بری تره بار سیب زمینی تو میوه فروشی کیلو سی تومن اینجا تو تره بار کیلو 18

🌱𝑵𝒐 𝒘𝒂𝒓 𝒊𝒏 𝒕𝒉𝒆 𝒘𝒐𝒓𝒍𝒅 𝒊𝒔𝒍 𝒃𝒆𝒂𝒖𝒕𝒊𝒇𝒖𝒍 𝒆𝒙𝒄𝒆𝒑𝒕 𝒇𝒊𝒈𝒉𝒕𝒊𝒏𝒈 𝒇𝒐𝒓 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒎𝒔

فقط هزینه سرویس و خوراکی بچه هاست

خواهرم متاهلی،۱۰تومن فقط ماهی هزینه فیشال و لوازم آرایشی یا ژلی چیزی باشه

من مجردم ۲ تومن پول توجیبیمه تا وقتی کار پیدا کنم

چیکار میشه کرد،،خونه شاه رو بیینم خونه خودمو آتیش بزنم؟؟

اون داره خرج میکنه،من ندارم قناعت

زندگی همینه دیگه

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.

ما زیاد مهمون برامون نمیاد شهر غریبم وستا پسر بچه دارم  شوهرم کشاورزه ومحصولمون پسته گندم وجو  یه دستگاه بیل مکانیزه هم داریم که شریک داره ویه بخور نمیری به ما میده  حقوق ثابت نداریم 

دقیق نمیدونم ولی مثلا یک ماه میبینی ۲۰۰   ۳۰۰ میلیون خرج میکنیم یه ماه ۲۰ میلیون  بستگی داره خرج چیا بشه 

ولی کلا ۵   ۶ ماهه خرجمون رفته بالا 

خیلی مواد غذایی مثل گوشت لبنیات تخم مرغ  واجیل هارو هم خودمون داریم شهرستانیم 

پسر منم اضافه وزن داره حرف گوش نمیده هر روز تو مدرسه یه ساندویچ میخوره میانگین روزی صد تومن پول کرای ...

ماله منم اضافه وزن داره .واقعا گوش نمیدن.نه میوه می‌بره نه چیزای مفید 

پسر منم اضافه وزن داره حرف گوش نمیده هر روز تو مدرسه یه ساندویچ میخوره میانگین روزی صد تومن پول کرای ...

منم حریفش نمیشم تازه عصرها هم میرن خوراکی میخرن شما عصرونه چی میدین به بچه ها

دیگه کسی بخواد از میوه فروشی لوکس خرید کنه اون سبک و انتخاب خودشه وگرنه می‌تونه راحت با طی چند دقیقه ...

حتما تهران نیستی🙂به حرف راحته هی از این سر شهر بری اون سر شهر...

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                             اگر روزی یقین کردی جهان جای کمی دارد                         چو من سر در گریبان کن،گریبان عالمی دارد                                                                                                                   ❌️🔴 در خواست دوستی قبول نمیکنم🔴❌️