2777
2789
عنوان

درامدتون ماهی چقدره🙂خرج خورد خوراک و چیزای واجب چقدر میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 4503 بازدید | 113 پست
لباس ارایشگا اینا رو خودت میدی؟

لباس مامانم میدوزه برام خرجش جداست ی وقتایی درحد شلوار جین و اینا خودم میگیرم

ارایشگاه هم نمیرم تو زندگیم کلا نرفتم

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

حسابشو ندارم بعضی وقتا لباس بیرونی و خونه ای میگیرم نهایت یه مداد لب و ابرسانم بگیرم ولی اصلا تو نخ ارایش و زیبایی نیستم خودم قشنگم 🙃

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدر من سالیانه حدود یک میلیارد درآمد داره از راه کشاورزی بیس چهاری هم مهمون داریم هربار زیر پنج نفر نیستن برای من 600 میلیون جهیزیه خریده کلا خیلی خرج میکنیم هرچی با خودم فکر میکنم واقعا یک میلیارد کمه چجور میشه آخه بعد داییم رئیس کلانتریه دوتا بچه داره هفته اول حقوقش پر میکشه

در واقع برکته ماله که مهمه نه مقدارش

🌱𝑵𝒐 𝒘𝒂𝒓 𝒊𝒏 𝒕𝒉𝒆 𝒘𝒐𝒓𝒍𝒅 𝒊𝒔𝒍 𝒃𝒆𝒂𝒖𝒕𝒊𝒇𝒖𝒍 𝒆𝒙𝒄𝒆𝒑𝒕 𝒇𝒊𝒈𝒉𝒕𝒊𝒏𝒈 𝒇𝒐𝒓 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒎𝒔

هیچ کسی با ده تومن پادشاهی نمیکنخ اونم دوماه

منظورم خودم بودم

من با ماهی ۵ تومن پادشاهی ک هیچ،خدایی میکنم

همین الانشم با دو تومن میرسونم خودمو خدا رو شکر

ولی کار پیدا کنم واقعا با ۵ تومن زندگیم زیر و رو میشه

گفتم ک بستگی داره چ جوری با زندگی سر کنی

گدای زاغه نشین یا ملکه انگلیس!

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.
چیزای واجب زیاد نمیشه همون اول ماه میریم فروشگاه حدودا ۴ ملیون خرید میکنیم ولی میانگین شبی ۵۰۰ خرج م ...

بچه هاتون هر روز خوراکی میخورن یا مثلا هر روزپول تاکسی میدین من پسرم تپل میترسم بخرم خوراکی

پدر من سالیانه حدود یک میلیارد درآمد داره از راه کشاورزی بیس چهاری هم مهمون داریم هربار زیر پنج نفر ...

میشه ماهی حدود ۱۰۰ ملیون، کجاش کمه، نفست از جای گرم در میاد 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
بچه هاتون هر روز خوراکی میخورن یا مثلا هر روزپول تاکسی میدین من پسرم تپل میترسم بخرم خوراکی

من بچه هام میوه نباشه بله روزی ۵۰ میدن شیر وکیک لقمه هم میبرن 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
میشه ماهی حدود ۱۰۰ ملیون، کجاش کمه، نفست از جای گرم در میاد

تازه با دایی بیچاره که نهایت ماهی ۲۰بگیره مقایسه می‌کنه🤣

اهداف و برنامه هام برای سال جدید اینجا می‌نویسم تا جلو چشمم باشه:۱-قوی باشم ۲-کمتر حرص بخورم ۳-سوزنم رو آدما و حرفاشون گیر نکنه ۴-حال خودمو خوب نگه دارم ۵-پر انرژی تر باشم ۶-کمتر تو مجازی باشم ۷-پس انداز مخفی داشته باشم ۸-تا آخر امسال ماشین و لب تاپ خریده باشم ۹-خرجای اضافه نکنم ۱۰-برای خودم ارزش قائل باشم 

دو نفر

خورد و خورا‌ک ماهی...۱۵

خرج ماشین و دکتر و مراسم غیر منتظره(تولدی،عروسی،..)...ماهی ۳ تا ۴ 

سفر هر ماه میریم...۳

یک سری کارای دیگه هر ماه دارم...۴ 

لباس و رسیدگی به خودمون...متوسط هر ماه (متوسط در طول سال برای هر ماه)...۲ تا ۳ تومن

هر چی داریم از خداااااااست بعد پدر و مادر بعد عشق پسری که همسرمونه و لا غیر
ربطی به محل زندگی نداره، قیمت همه کالا ها تو همه جای ایران تقریبا یکی هست‌... دیگه بستگی به سبک زندگ ...

ربط داره عزیزم کافیه یه سر به میوه فروشی های تهران بزنی محله به محله فرق داره ...

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                             اگر روزی یقین کردی جهان جای کمی دارد                         چو من سر در گریبان کن،گریبان عالمی دارد                                                                                                                   ❌️🔴 در خواست دوستی قبول نمیکنم🔴❌️

دخترم روزی ۷۰ پول می‌بره سرویسم برگشت هست رفت همسرم می‌بره ۳۵۰,ماهی.نمیشه نداد گشنه میمونن.بعضی موقع ها هم بیشتر البته لقمه و کیک خونگی میدم بقیه پولش میمونه میندازه قلکش