اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پدر من سالیانه حدود یک میلیارد درآمد داره از راه کشاورزی بیس چهاری هم مهمون داریم هربار زیر پنج نفر نیستن برای من 600 میلیون جهیزیه خریده کلا خیلی خرج میکنیم هرچی با خودم فکر میکنم واقعا یک میلیارد کمه چجور میشه آخه بعد داییم رئیس کلانتریه دوتا بچه داره هفته اول حقوقش پر میکشه
ولی کار پیدا کنم واقعا با ۵ تومن زندگیم زیر و رو میشه
گفتم ک بستگی داره چ جوری با زندگی سر کنی
گدای زاغه نشین یا ملکه انگلیس!
من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه): برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمدهام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.
میشه ماهی حدود ۱۰۰ ملیون، کجاش کمه، نفست از جای گرم در میاد
تازه با دایی بیچاره که نهایت ماهی ۲۰بگیره مقایسه میکنه🤣
اهداف و برنامه هام برای سال جدید اینجا مینویسم تا جلو چشمم باشه:۱-قوی باشم ۲-کمتر حرص بخورم ۳-سوزنم رو آدما و حرفاشون گیر نکنه ۴-حال خودمو خوب نگه دارم ۵-پر انرژی تر باشم ۶-کمتر تو مجازی باشم ۷-پس انداز مخفی داشته باشم ۸-تا آخر امسال ماشین و لب تاپ خریده باشم ۹-خرجای اضافه نکنم ۱۰-برای خودم ارزش قائل باشم
ربطی به محل زندگی نداره، قیمت همه کالا ها تو همه جای ایران تقریبا یکی هست... دیگه بستگی به سبک زندگ ...
ربط داره عزیزم کافیه یه سر به میوه فروشی های تهران بزنی محله به محله فرق داره ...
گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤 اگر روزی یقین کردی جهان جای کمی دارد چو من سر در گریبان کن،گریبان عالمی دارد ❌️🔴 در خواست دوستی قبول نمیکنم🔴❌️