2777
2789
عنوان

درامدتون ماهی چقدره🙂خرج خورد خوراک و چیزای واجب چقدر میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 4541 بازدید | 115 پست

ما که نصف ماه آشپزی نداریم غذا از بیرون

نصف اون نصف هم تنبلیم میات 

کلا هر خانواده 2 نفره ای 10 خرج کنه ما 2ونیم میشه حدودا

ولی خوب هزینه های کناری زیاد داریم کره بادام زمینی عسل نون تست شیر. پرومیلک و پروشیک. یه زمانی شیر زیرو. نسکافه و آجیل خرما و انجیر خشک. و وسایل سالاد که هردو روز یه بار کلی میشه 

وگرنه قوت غالب خیلی کمتراز دیگرانه

مجردم نمیدونم 😐 قرار بود بنویسم یه ماع خریدا رو نتونستم لطفا برا حاجتم ی صلوات بفرستین ❤️🥺❤️

چرا مى خواستى بنويسى

لطفا پروفايل منو كپى نكنيد،پروفايل مثل شناسنامه هر فرديه ،…😅

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا مى خواستى بنويسى

میخاستم ببینم چقد میشه مثلا 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا

در امد ندارم دختر خونه ام خرجم ماهی ۳ اینا میشه

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

ببین کیفیت زندگی هر کسی یه جوره...

بعضیا با ماهی ۲۰ میتونن خرج و مخارج خونه رو برسونن بعضیا با ۶۰ هم نمیکونن بستگی به محل زندگی و مدل زندگی هر کسی داره

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                             اگر روزی یقین کردی جهان جای کمی دارد                         چو من سر در گریبان کن،گریبان عالمی دارد                                                                                                                   ❌️🔴 در خواست دوستی قبول نمیکنم🔴❌️

بدون گوشت که نمیشه خیلی غذاها گوشت دارن

من تقریبا گیاه خوارم.. کم گوشت میخورم

این غذاهارو بدون گوشت میپزم

ماکارونی. دلمه. خورش آلو اسفناج. کرفس. کتلت. کوکوسیب زمینی. کوکو سبزی. کوکواسفناج. سوپ. آش. ماش پلو. عدس پلو. میرزاقاسمی. کشک بادمجون. کله جوش و........... خیلی میشه بنویسم

من عاشق این غذاهام

در سالم معمولا یک یا دوبار پوشاک میخریم

میشه برای سلامتی و آرامش خونوادم یه حمد برام بخونی❤️🙏🌹

ببین کیفیت زندگی هر کسی یه جوره...بعضیا با ماهی ۲۰ میتونن خرج و مخارج خونه رو برسونن بعضیا با ۶۰ هم ...

ربطی به محل زندگی نداره، قیمت همه کالا ها تو همه جای ایران تقریبا یکی هست‌... دیگه بستگی به سبک زندگی و میزان ولخرج بودن خود شخص داره 

امضا ندارم اثر انگشت زدم