2777
2789
عنوان

بیاید بگید چرا تعلیق شدید برا بقیه تجربه بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1415 بازدید | 183 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدایا😂😂😂

بد موقعی اون تاپیکو زدی 😂😂😂😂😂😂😂باید قبل ۹۸میزدی😂

تویی که داری این متنو میخونی،                     آره آره دقیقااااا با خودتم!                         امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞
جدّی واسه این که گفتی زشته تعلیق شدی؟ 😬 این که چیزی نیست.بالاخره حقیقتو گفتی دیگه.من دو بار تعلیق س ...

اره بخدا تازه خود استاتر گلگی نکرد ی نخود وسط اش پیداشد گقت چجوری میتونی دل بشکونی شیا چجوری خوابت میببره😂😂

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

اوه من جدیدا انقده ندیدم ایشون تعلیق کنن که فکر میکنم وجود خارجی ندارند گاهی خیلی کمرنگنبرای من خان ...

نه باز من خیلی ازش راضیم 

ولی اون 4تا از کاربریای منو به ناحق مشکی داد 

یه کاربریم که همش یه دونه پست گذاشتم اونم خودش ریپ زده بودم مشکی داد که مثلا حساب کار دستم بیاد😂 ولی من........

اکیپ سوگولی های سایت 😍 گنجشک های درنده https://daigo.ir/secret/9647343337

من میدونم بگم؟؟؟😂😂😂😂😂منم سر اون اهنگ ه.ل.ی‌ک‌و‌پ‌تر تعلیق شدم

خیلی خندیدم😂😂

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

خیلی خندیدم😂😂

همیشه بخندی عزیزم😂❤

تویی که داری این متنو میخونی،                     آره آره دقیقااااا با خودتم!                         امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞
همیشه بخندی عزیزم😂❤

فدات❤️من اخر نفهمیدم چ غذایی رو میگه بنویس یه دقیقه یعد پاکش کن❤️😂

و منی که تا حالا تعلیق نشدم اومدم بین شما سابقه دارا😔😂

اورین دخترخوب😂❤️