2777
2789
عنوان

هیچ وقت نفهمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 51 پست
😂نه خدا رو شکر من از همون دسته ای هم که نی نی سایتی ها میگن سینگل به گور😁 نامزدو اینا ندارم

اخه یکی بود پروفایلش عینه شما بلانسبت بعد اسکرین پیامای دوس پسرشو گذاشته بود قسم و ایه ک نامزدمه بعد پسره نوشته بود سگ در خونمم حسابت نمیکنم😂😂😂 پربازدیدم شده بود

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خردادیا که اصلا رو دست ندارن😂

چرا😂😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

راست گفته برو راجب شناسنامه ت تحقیق کن 😂 آبانیا وای وای وای وای😖

دخترعموم ابانیه اونم زیاد اعصاب نداره حقیقتا😂

«مهمتر از فیزیک و ریاضی و...،هنر دوست داشتن خودمون بود که مدرسه هیچوقت به کسی یادش نداد!»

اخه یکی بود پروفایلش عینه شما بلانسبت بعد اسکرین پیامای دوس پسرشو گذاشته بود قسم و ایه ک نامزدمه بعد ...

خاک برسرم🤦‍♀️

بیچاره دختره

نه خدا رو شکر من نیستم

چند وقت پیش با یکی پروفایل رو ست کردیم شاید اون بوده

نام کاربریشو یادم نیس

نامزدم ابانیه و خیلی زود عصبانی میشه

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

خاک برسرم🤦‍♀️بیچاره دخترهنه خدا رو شکر من نیستمچند وقت پیش با یکی پروفایل رو ست کردیم شاید اون بوده ...

اره منم یادم نیست کاربریش چی بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من فقط در مواقع اندک از شما آرامش دیدم با چشاتون قورت میدین آدمو😂

باید بیای دخترعمومو ببینی😂

«مهمتر از فیزیک و ریاضی و...،هنر دوست داشتن خودمون بود که مدرسه هیچوقت به کسی یادش نداد!»

دیدم که میگم! نصف فک و فامیلم خردادین 😂😂🤦🏻‍♀️🤕

من فقط یه همکلاسی خردادی داشتم چشای خوشگلی داشت و اجتماعی بود 

1
5
10
15
20
25
30
35
40