2777
2789
عنوان

هیچ وقت نفهمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 51 پست
منم آبجیم خردادیه حرصشو در میارم 😂😂

ن خردادیا بدجنس نیستن خدایی مث ابانیا فقط زبون درازن😂😂

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم اسفندی ام جدی خوشم اومده بود ازت😉

ممنونم شمارو یادمه همونی نبودید نامزدت پیام میداد عصبی بود اسکریناشو میدادی؟

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

ن خردادیا بدجنس نیستن خدایی مث ابانیا فقط زبون درازن😂😂

خواهرم خردادی سلیطه به تمام معنی زبون داره شیش متر 

ما باور کرده ایم که خداوند ما را از بالا میبیند. اما او در واقع از درون مینگرد ❤️...
چجوره مگهمرده یا زن

زن گهه گه الآنم در حد مرگ باهاش جنگ کردم هنوزم حق به جانبه با اینکه هرکس جای اون بود از خجالت کارش باید میمرد

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
😂 با مزه گفتی

😅

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
میگن کینه ای هستیم نمیدونم زبونمون تنده بداخلاقیم حسودیمواقعااااا چرا من ته ته بد بودنم اینه برم یه ...

البته قبل از اینکه ی گوشه بری بشینی بگو ک چ آتیشی بپا میکنی با اون زبون نیش دارت😂😂

همین الان داشتم به یه آبانی میگفتم چقد مزخرفین شما اه😐ابانیا ببخشید من این و گفتم شما رو نه 😂

هعی😂

یکی ازم ماه تولدمو پرسید گفتم آبان گفت واقعاااااااا داری میگی گفتم آره گفت نه امکاااان ندارهههه احتمالا شناسنامتو اشتباه گرفتن😂🥲

«مهمتر از فیزیک و ریاضی و...،هنر دوست داشتن خودمون بود که مدرسه هیچوقت به کسی یادش نداد!»

البته قبل از اینکه ی گوشه بری بشینی بگو ک چ آتیشی بپا میکنی با اون زبون نیش دارت😂😂

نه والا خیلی مظلومم🥲😂

عین بز طرفو نگام میکنم فقط😂من از اونور بوم افتادم

«مهمتر از فیزیک و ریاضی و...،هنر دوست داشتن خودمون بود که مدرسه هیچوقت به کسی یادش نداد!»

هعی😂یکی ازم ماه تولدمو پرسید گفتم آبان گفت واقعاااااااا داری میگی گفتم آره گفت نه امکاااان ندارهههه ...

راست گفته برو راجب شناسنامه ت تحقیق کن 😂 آبانیا وای وای وای وای😖