2777
2789
طبیعیه عضله ضعیف شده ماساژ بده با روغن زیتون آب گرم فشار نیاره زیاد به مروز درست میشه پای پسر من از ...

اخه من مطمعن نیستم حوشخورده نخورده میگم دوباره ببرم عکس بنویسه

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

پنج سالشه بچم😔 انقد ناراحتم براش

جوجست پسسسسی

نگران نباش ولی درد رو مدتی داره.

خداییش یه کبودی تو بدن زمان میبره از بین بره دیگه چه برسه به استخوون که ضرب دیده.

ماساژش هم نده اصلا.

کبودی و درد هم مدتی داره 

۱ولی واسه اطمینان ببر متخصص 

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی ممنونم همچنین فرزند شما

ممنون عزیم

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

عزیزم دستی که تو گچ بوده خشک شده شما باید ماساژ می‌دادی 

یکی از اشناهای ما پای دختر۴سالش شکست دوماه پیش ۴۵روژ موند تو گچ تقریبا یه ما بعد گچ هم دختر نمیتونست درست راه بره می‌گفت درد می‌کنه تازه تازه خوب شده 

ولی حتما ماساژ بده با روغن زیتون تو حموم هم زیر اب

میترسم گف جای حساسشه

خب فیزیوتراپ هام پزشکن دیگه کارشونوبلدن دستاشم گرم نگه دارآسیب دیده سرمابزنه بیشتراذیت میکنه یکم روغنوداغ کن نمک بریزتوش تفت بده یکم که ازداغی افتادببندرودستش شباموقه خواب نمک دردومیچینه

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
بهترین متخصص بود ک بردمش نمیدونم دیگه چیکارش کنم .خودم گفتم عکس بنویس ننوش

میدونم اخلاقشون رو.

بگی انجام نمیدن.

احتمالش خیلیییی کمه که جوش نخورده باشه.

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
اخه من مطمعن نیستم حوشخورده نخورده میگم دوباره ببرم عکس بنویسه

ولی خیلب کوچولوعه مال کوچولوها خیلی زود جوش میخوره و خوب میشه فقط برای راحت کردن خیال خودت ببر یجا دیگه براش عکس بنویسن الان بچت هردفعه یه اخ بگه تو دلت هزار تا راه میره

خب عزیزم ببر یه متخصص ارتوپد یه عکس بگیره خیال خودتو راحت کن دیگه انقدر نگرانی چون واقعا ماهم جواب ق ...

بردم دستشو باز کرد درخالی ک آتل بود خودمم میتونستم باز کنم بردم که بنویسه عکس ولیننوشت . چون این دکتر ازهمشون بهتر بود بردمش همونجا 

الان ۵ ماه آتل تو دستشهدیگه دستش عادی تکون میده

پنج ماه زیاد نیش؟ حتی عمل هم یکماه کافیه نه؟

پنج ماه زیاد نیش؟ حتی عمل هم یکماه کافیه نه؟

۶ ماه باید تو دستش باشه

ببین بدجور شکست

دکترا دهنشون وامونده بود

باور نکردی بود اون شب اون صحنه انگار برام الکیو خواب بود

لایک نکن لطفا😬
جوجست پسسسسینگران نباش ولی درد رو مدتی داره.خداییش یه کبودی تو بدن زمان میبره از بین بره دیگه چه برس ...

بخدا بردم بهترینش بازبون خودم گفتم عکس بنویس گف نیاز نیش

۶ ماه باید تو دستش باشهببین بدجور شکستدکترا دهنشون وامونده بودباور نکردی بود اون شب اون صحنه انگار ب ...

وایایشالا خوب بش عزیزم