2777
2789
نیاز ب عکس نیست قطعا جوش خورده بعد این مدت اما ماساژ بده و نزار از اون دست زیاد کار بکشه خودش رفته ر ...

انقد شیطونه مگه یجا وای میسته؟ مگه میشه بگم کار نگش از اون دست؟ 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

ببر ی دکتر. دیگه حتی عمومی هم ببیری عکس مینویسهولی کلا دستی ک شکست مثل قبل نمیشه.من یکسالو نیم پیش ا ...

نه این بچس مال بچه خوب میشه

ادم ک بزرگ میشه هرجاش ضربه میخوره دیگه مثل قبل نمیشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم شاغلم یادم رفته اصلا ماساژ ندادم

ایشالا خوب بشید عزیزم

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

البته بعد از گچ هنوز کبودی و درد وجودداره

ولی بهتره ببریش متخصص دیگری واسش بنویسه عوس

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
فیزیوتراپی

میترسم گف جای حساسشه

نه این بچس مال بچه خوب میشهادم ک بزرگ میشه هرجاش ضربه میخوره دیگه مثل قبل نمیشه

ازه دقیقا بچه زود جوش میخوره و ترمیم میشه

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

دختر ۴ساله منم دستش بدجور شکستآتل داره دستشدی باید جراحی بشه در بیاره💔

وایبچه ها چراانقد شیطونن؟ ایشالا خوب بشه عزیزم فقط نذار تکون بخوره پسر من انقد شرو شیطونه خیلی اذیت مش خودش

طبیعیه عضله ضعیف شده ماساژ بده با روغن زیتون آب گرم فشار نیاره زیاد به مروز درست میشه پای پسر من از ...

منم الان دقیقا اون طوری ام

پام سبکه و لاغر فقط پوست و استخوان

بچه ها سلام...🙋‍♀️
البته بعد از گچ هنوز کبودی و درد وجوددارهولی بهتره ببریش متخصص دیگری واسش بنویسه عوس

بهترین متخصص بود ک بردمش نمیدونم دیگه چیکارش کنم .خودم گفتم عکس بنویس ننوش