2777
2789

یه ماهه با یکی تو رابطم ولی دوسش ندارم گناه داره دلم نمیاد ولش کنم پشیمونم کارما پس میدم یعنی حلالم نمیکنه

کاربری دست دو نفره منو خواهر بزرگ ترم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنظرم تو کارمایی پس نمیدی داری کار منطقیو انجام میدی من به شخصه پشیمونم یه نفرو دوس نداشتم اما تا دو سال دلم نمیومد ولش کنم قلبش بشکنه آخرش خیانت کرد ببین تو کار اشتباهی نکردی الان فقط میخوای تا دیر نشده جدا بشی و با احساساتش بازی نکنی. بعدم مطمئن باش تو یک ماه احساساتی شکل نمیگیره تهش یه وابستگی خیلی کمه

نمیدونستم پشیمونم بین دو راهی گیر کردم کات کنم یا نه

معلومه که کات کن! کشش نده رابطه رو وابستگی بیشتر میشه 

باهاش حرف بزن بگو شرایط ادامه دادن نداری سختته رابطه داشتن بهونه در بیار و اصلا سعی نکن یهووو ول کنی بری و هیچی نگی و کات کردی هم به هیچ وجه دیگه رابطه رو کش ندین باهم

معلومه که کات کن! کشش نده رابطه رو وابستگی بیشتر میشه باهاش حرف بزن بگو شرایط ادامه دادن نداری سختته ...

نبخشیدمممم خیلی میترسم از کارما پشیمونم خیلی 

کاربری دست دو نفره منو خواهر بزرگ ترم
نبخشیدمممم خیلی میترسم از کارما پشیمونم خیلی

داری بهش توضیح میدی که نمیتونی دیگه نمیتونی با هرکی دوست شدی با همون به زوور ازدواج کنی که 

مگه کار بزرگی برات کرده که بخواد نبخشتت؟؟