2777
2789
عنوان

شما روز زن به همسرتون یادآوری میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1261 بازدید | 108 پست
حالا شوهر تو اونطوری متوجع میشد من پارسال شوهرم زنگ زد مامانا تبریک گفت بعدم مثل بز منو نگاه میکرد گ ...

ای بابا 😕 😂، بخدا همه چی رو باید بهشون یادآوری کنیم ، من راهم دوره نمیتونم همون روز برم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به قول دخترم باید سوفرازمون کنن، خودمون بگیم کی تولدمون و چی بخر دیگه کادو حساب نمیشه

خب وقتی بلد نیستن، کاریش نمیشه کرد.

من میدونم اگر نگم، هیچ کاری نمیکنه و من به شدت ناراحت میشم. پس میگم

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

کلا برام مناسیت ها بی اهمیتن

بهم پول میده معمولا گاهی اوقات گل

ولی واقعیتش ذهنمو درگیر این چیزا نمیکنم اصلا

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین ای کاش بشه روزی ک با دخترم بگم و بخندم💔💜                           

ببین من زندگیم خوبه. ولی تا حالا کادو روز زن نگرفتم. سه تا هم بچه دارم. کادو روز مادر هم نگرفتم. ...

من چه بگم بعد 12سال زندگی برا مادرش استوری گذاشت و به من تبربک نگفت گفت روز مادر و قبول دارم نه روز رن،،،  منم برا روز مرد جبران کردم قشنگ متوجه شدم حرصی شد

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت  . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم  خدایا توکل بر تو
روز زن ولنتاین عیدا تولدم به میلادی به شمسی به قمری همش.... کادو هم نده به زور میگیرم حتی شده یه ترا ...

منم تولدم وسط عیده همه یادشونه 😂، ولی سالگرد ازدواج اصلأ واسمون مهم نیست فقط میریم بیرون یه شام میخوریم همین 

اگه ب نفعشون نباشه سعی میکنن تظاهر کنن ک یادشون نبوده

نه این مدلی نیست مثلاً پارسال واسه تولدم دستش خالی بود کادو نگرفت ولی از صبح منو برد بیرون تا ۱۲ شب، معذرت خواهی کرد چیزی نتونسته بگیره 

خب وقتی بلد نیستن، کاریش نمیشه کرد.من میدونم اگر نگم، هیچ کاری نمیکنه و من به شدت ناراحت میشم. پس می ...

من تولدمم نزدیکه روز زنم هست میدونمم کاری نمیکنه از الان ناراحتم😑 اصلا نمیتونم خودم بهش بگم بخوام یگم دعوام میشه باهاش😒