2777
2789
عنوان

سرمایه (پول) لازم برای خواستگاری و ازدواج چقد باید باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 20 پست
اسی دو تا از دانشجوهای همسر من که نخبه هم هستن، عقد کردن. جشن نگرفتن. یه حلقهٔ ساده که طلا هم نیست خ ...

چه قشنگ اونا عاقلترینن

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن!
میدونی چقد خوب کردی این و گفتی؟؟؟الهی هر چ زودتر اون آرزویی که داری برآورده شه🦋

فقط اینا هم نیستن. یک عالمه دیگه میشناسم. حتی توی نسل خودمون که دهه‌شصتی هستیم. خودمم تقریبا همین بودم. جشن عروسی رو هم به اصرار خانواده گرفتیم. خیلی هم راضی‌ام از اون فکر اون زمانم.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هنوزم ساعت و این چیزا میخرن؟ کم‌کم باید بی‌خیال این چیزا شد. خداییش خیلی بیخوده. دختر خودم اگه بخواد ...

اره میخرنن واقعا چرته بنظرم اخه پول های زیادیی هم خرج این مراسماتو رسومات میشه که اگه خرج اینا نکنن قطعا میتونن به یه زخمی بزنن یه استفاده درست ازش بکن تو زندگی واقعا بهترین کارو میکنن

اره میخرنن واقعا چرته بنظرم اخه پول های زیادیی هم خرج این مراسماتو رسومات میشه که اگه خرج اینا نکنن ...

والا همه‌ش هم سر این چیزا دعوا میشد دورهٔ ما. خیلی مسخره بود.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟

بستگی به سطح توقع داره 

کسی که زندگی متوسط بخواد حداقل ۷۰۰ جهیزیه ش میشه، حداقل ۵۰۰ جشن عروسی ۱/۵ رهن خونه که تازه سال بعدشم ۲۰۰ بیاد روش به علاوه پول اجاره و … ماشین هم که الان متوسط ۵۰۰ هست اونم پراید به نظرم واسه شروع زندگی متوسط‌ ۳ تومن باید ادم داشته باشه  

اما یکی هم هست با خونه کوچیک و بدون ماشین و وسایل زندگی خیلی معمولی میتونه کنار بیاد که اینطوری با همون وام ازدواج همه ش رو میتونه فراهم کنه