2777
2789
عنوان

پاییز و زمستون خیلی خوبه ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 738 بازدید | 66 پست
اره😍خوش برگشتی

دور شما بگردم اخه مهربون

ژیـــــنــا🦂                                             من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا.            انسـان ناصحیـحی هـستم،در همـه ابـعاد                                                                                                       رو اعصاب آبـانـیا راه نرید؛میدون مینِ:)                                                         https://t.me/Hich_zh

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو شکم مامانت که بودی اولین بار پاییز رو دیدی گفتی چه خوبهههه😍 تا اومدی بیای بیرون دیر شد زمستون شد

من قرار بود فروردین ماه به دنیا بیام 6ماه ب دنیا اومدم

آدونتاس - aduantas- احساس بی قراری و ناامنی به خاطر آدم‌ها و مکان‌های غریبه و ناآشنا✨️🪴. 

من برعکسممنم اخلاقای بد خودمو دارم ولی همیشه خودم بودمو هیچ علاقه ای ب اینکه دیگرانو راضی نگه دارم ن ...

ببین دقیقامن دوسدارم مث شماباشم اخلاقم تغییربدم بنظرت بعد۲۵ساال منی ک هرحارفتم بخاطراخلاقم معذب شدم بین مرداکلامیتونم یعنی؟بعصی وقتامیکم نکنه اشتباه ابانی شدم چون هیچ جوره بهشون نمیخونم 

دلم میخادکم حرف باشم جدی وبدون خنده باشم 

حتی عصبانی نمیتونم بشم ویاخشن بددهن نمیدونم چرا

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

الان ک سرکاره۲۰روزه میشه ندیدمش اشتی کرد اون روز گف میخام بیام پیشتوبرم گفتم نمیشه ۹۰۰کیلومتر توراه ...

😂❤️

تو بحث و دعواتون هم عشق دیده میشه 

ایشالا خوشبخت باشین کنار هم✨

😂❤️تو بحث و دعواتون هم عشق دیده میشه ایشالا خوشبخت باشین کنار هم✨

جدی دقت نکرده بودم 😂باورت میشه یچیو

ماشینش ک خونس من یادم میره استارت بزنم هربار ک مباداباتیش بخابه نگو رفتم روشن کنم خابیده زنگید امدادخودرو اومدن طرف گف روشن کردم باطریشو ولی ب بابات بگو یکی دیگه بخره خرابه ضعیف شده دیگه خودم ب باباتم گفتم البته 😐گفتم شوهرمه ن بابام اختلاف مازیاده گاهی وقتامیگم براهمون ک فک میکنه باید مث زن ۴۰ساله سنگین باشم براش ایقدرقاطیه😂

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

داشتم فکر میکردم کدوم انیمست دختره معلومه پر سر و شور و خاکی و باحاله از دکور دورشم خوشم اومد

اریل بند انگشتی

آدونتاس - aduantas- احساس بی قراری و ناامنی به خاطر آدم‌ها و مکان‌های غریبه و ناآشنا✨️🪴. 

ببین دقیقامن دوسدارم مث شماباشم اخلاقم تغییربدم بنظرت بعد۲۵ساال منی ک هرحارفتم بخاطراخلاقم معذب شدم ...

ماه تولدو بنظرم سوا کن

و شخصیت خودتو بساز

چیزی که دوست داری باش 

منم گاهی شاید دلم بخواد اروم تر باشم

درکل ادما همیشه حواسشون به چیزی که خودشون دارن و هستن نیست

اما ببین خودت دوست داری چی باشی

و مطمئن باش واقعا واسه هیچ چیزی دیر نیست

من دیذم ادمایی ک خودشونو تغییر دادن

ژیـــــنــا🦂                                             من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا.            انسـان ناصحیـحی هـستم،در همـه ابـعاد                                                                                                       رو اعصاب آبـانـیا راه نرید؛میدون مینِ:)                                                         https://t.me/Hich_zh
ماه تولدو بنظرم سوا کنو شخصیت خودتو بسازچیزی که دوست داری باش منم گاهی شاید دلم بخواد اروم تر باشمدر ...

باشهدعزیزم ولی خب اره یه مدته دارم خودمو جدامیکنم از قبلا خودم براهمه عحیبه میگن تولابد افسردگی گرفتی اخه من بشدت شادم توهرمحفلی ک میرم میگن بمب انرژی وشوخی اومد ولی دوسندارم دیگه براهمین میترسن خانوادم نکنه توخودم رفتم یروزتنهایی خودکشی کنم اخه همیشه تنهام شوهرمم نی

ممنونگ خیلی کمکم کردی❤️

جدی دقت نکرده بودم 😂باورت میشه یچیوماشینش ک خونس من یادم میره استارت بزنم هربار ک مباداباتیش بخابه ...

عجبا😂

شما یکم تیپت رو خانمانه تر کنی فک کنم اختلاف سنیتون رو یکم پوشش بده 

آره خب بی تاثیرم نیس ، انتظار داره خانمانه تر رفتار کنی 

شمام دوست داری شیطنت منی و پر انرژی تر باشی😌