2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کامران از اولم اضافه بود! وقت و فکر کافی نذاشتن براش.تازه کشف جدید هم کردم. مهتاب زن داداش واقعی پیم ...

کشفت رو میدونم😂

میدونی انقدر اضافه بود که حتی یادشون رفته بزرگش کنن تو همون سن مونده طفلی🤣

کامران از اولم اضافه بود! وقت و فکر کافی نذاشتن براش.تازه کشف جدید هم کردم. مهتاب زن داداش واقعی پیم ...

شما اونروزی ک سایت به هم ریخته بود کاربریت دست من بود😆

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین ای کاش بشه روزی ک با دخترم بگم و بخندم💔💜                           

سریال سرتاسر تضاد داشت. کیمیا که اینقد نقش آدم خوبارو بازی میکرد خودش از همه عوضی تر بود. اون از نظر ...

یکی از سران ارتش شدیدا این سریال رو نقد کرد . گفت ما تو خرمشهر برای اینکه جنازه دختر ایرانی رو برگردونیم شهید میدادیم اونوقت این دختر میره تو دل عراقیا ... ما مث چشممون از زن و دخترا محافظت میکردیم . اونوقت این فیلم رو جوری ساختن انگار. همه مرده بودن فقط کیمیا مونده

نوش جونت. مرسی اصلا خط و خش نیفتاده روش. خوب استفاده کردی.😅❤

خواهش میکنم

ما اینیم دیگه😁

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین ای کاش بشه روزی ک با دخترم بگم و بخندم💔💜