2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دخترا جفتشون خوبن

ولی اونیکه دهنش بستس میخوره از این سلیطه ها باشه تو رابطش

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
کدوم بهتره یعنی؟

گفتم اون که تو فضای باز نشسته بود قشنگه 

دومی بد بود بنده خدا 

وصیت من به شما:  همیشه قبل از سوال پرسیدن از کسی اول به خودتون بگین به من چه😑 تا بعدش بهتون نگن بتوچه! 🤨  اگر بعضی ها این وقت و انرژی که برای دخالت تو زندگی دیگران صرف میکنن و برای  علایق و تفریح و زندگی خودشون بزارن بخدا همه خوشبختن.        خواهش میکنم برای اینکه کسب و کارم اینبار رونق بگیره و دیگه ضـرر مالــی نکنم یه صلوات بفرست😥
کدوم قشنگ تره؟

کدوم تویی

ک بگم همون😂😂

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
اونیکه دهنش بستس یا اونیکه میخنده

گلم اون که جلوی تصویر بود دیگه 

یکی جلوتر بود یکی عقب که موهاش پیدا بود.. 

جلویی قشنگ بود 

حالا شما کدومی؟ 

رلت کدوم پسره؟ 

وصیت من به شما:  همیشه قبل از سوال پرسیدن از کسی اول به خودتون بگین به من چه😑 تا بعدش بهتون نگن بتوچه! 🤨  اگر بعضی ها این وقت و انرژی که برای دخالت تو زندگی دیگران صرف میکنن و برای  علایق و تفریح و زندگی خودشون بزارن بخدا همه خوشبختن.        خواهش میکنم برای اینکه کسب و کارم اینبار رونق بگیره و دیگه ضـرر مالــی نکنم یه صلوات بفرست😥
گلم اون که جلوی تصویر بود دیگه یکی جلوتر بود یکی عقب که موهاش پیدا بود.. جلویی قشنگ بود حالا شما کدو ...

نامزدم همونه ک پشت میز بود 

خودم اونیم که میخنده

یکیو بگو تا من بعدش بگم اونیکس می‌خنده یا اونیکه دهنش بستس

حس میکنم تو اونیک میخنده هستی

ار؟

باور کن جفتشون زیبایی خودشونو دارن

گلم اون که جلوی تصویر بود دیگه یکی جلوتر بود یکی عقب که موهاش پیدا بود.. جلویی قشنگ بود حالا شما کدو ...

شاید زیبا نباشه ولی میمیره برام انقد دوسم داره بعضی وقتا از خوب بودنش خسته میشم خیلی مهربونه

حالا نظرت چیه 

اگه خواستی میتونی درمورد رابطم هم تو تاپیک قبلی بخونی بگو ازدواج کنم باهاش یا ن

نامزدم همونه ک پشت میز بود خودم اونیم که میخنده

نه!  خدا من و ببخشه 🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️