2777
2789
عنوان

همسرم یه دفه پر کشید💔 مرگ یه دفعه ای و عجیبش

| مشاهده متن کامل بحث + 7003 بازدید | 151 پست

روحشون شاد، خدا بهتون صبر بده 🖤

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای بابا . عزیزم اون حتما بدیهای زیادی داشته که اینجوری میگی . اما پیشنهاد میکنم ذهنت رو خالی کن و او ...

دو ساله جدا شدم هنوز دست از سرم برنداشته و هر روز داستانی برام درست می کنه ، یه ماه پیش اومد کلی منو زد ، منم شکایت کردم ، اونم رفت خودزنی کرد و نامه پزشک قانونی گرفت ، امروز می خوااستن بندازنم بازداشت ، از چی ذهنمو خالی کنم ، گیر شر نیفتادین هنوز؟

میشه لطفا برا شادی روح مامانم و دخترم صلوات بفرستید،ممنونم🙏🏻🌸دخترمو خدا ۹۸/۱/۱ سالم و سلامت بهم عیدی داد و ۹۸/۱/۳ ازم گرفت و برد پیش خودش(پرشک قانونی علتشو رفلاکس شیر اعلام کرد )، اسمشو سالی گذاشته بودم فک کردم مث معنی اسمش عمرش طولانی میشه اما اینجور نشد...خدایا آدما هم به هم عیدی میدن پس نمیگیرن چه برسه به تو که خدایی، حکمتتو شکر...
خدای من چی کشیدی خدا سر هیچکس نیاره بمیرم برای دلت 💔💔💔💔

هعیی فقط بدبختی کشیدم...

انشاالله سر هیچکس نیاره خیلی ترسناکه 

خدانکنه عزیز من...

ب‍‌ه ن‍‌ام خ‍‌دای‍‌ی کہ ق‍‌ی‍‌م‍‌‌ت دی‍‌دارش م‍‌رگ اس‍‌‌ت-
دو ساله جدا شدم هنوز دست از سرم برنداشته و هر روز داستانی برام درست می کنه ، یه ماه پیش اومد کلی منو ...

شوهر منم یه عوضیه مثل شوهر سابق شما می‌دونم چی میکشی

صبر اوج احترام به حکمت خداست 

بگردم عزیزم

دردش واقعا سخته میدونممم🥲💔

انشاالله آروم بشی و روح همسرت هم تو آرامش باشه 

ولی یه حرفی دارم بهت بگم 

اینو بدون زندگی هنوزم ادامه داره⁦:⁠-⁠)⁩

یه دختر امیدوار و پر تلاش ،(خدایا شکرت بابت همه چی 😍). می‌دونم به رویای قشنگم میرسم, میشه برای آرزوم صلوات بفرستی✨❤️عاشق زبان انگلیسی و زبان های آسیای شرقی و دوستدار موسیقی 🦋

الهی من به زودی یه همچین تاپیکی برای شوهر سابقم بزنم و بگم بلاخره مرد و شرش کم شد

میشه لطفا برا شادی روح مامانم و دخترم صلوات بفرستید،ممنونم🙏🏻🌸دخترمو خدا ۹۸/۱/۱ سالم و سلامت بهم عیدی داد و ۹۸/۱/۳ ازم گرفت و برد پیش خودش(پرشک قانونی علتشو رفلاکس شیر اعلام کرد )، اسمشو سالی گذاشته بودم فک کردم مث معنی اسمش عمرش طولانی میشه اما اینجور نشد...خدایا آدما هم به هم عیدی میدن پس نمیگیرن چه برسه به تو که خدایی، حکمتتو شکر...