2777
2789
بله میشه. شما بدون توجه به نوع مدرک دیپلم می تونید تو هر گروه آزمایشی که خواستین شرکت کنید.

قانون جدیدا عوض شده‌ها. باید سوابق نهایی داشته باشه. یعنی آزمون‌های نهایی تمام مقاطع در اون رشته رو داده باشه.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

خیر نمیشهباید تغییر رشته بدهو این قانونه ک باید دیپلم همون رشته رو کنکور بدی

آخه گفتن میشه 

تغییر رشته چجوریع ؟ دهم ب یازدهم ؟

کاربری دو نفره ⭕️ رد نکن امضامو تروخدااااا واسه نیتم دعا می‌کنی 🥲💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کی گفته قانونه اصلا همچین چیزی نیست

از سال ۴۰۱ به بعد قوانین کنکور کاملا عوض شد. شما چه سالی کنکور دادید؟

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

والا من اصلا نخوندم برا کنکور همینجوری زفتم چون رشته ای که میخواستم برای انسانی بود

میشه بپرسم چه رشته ای رفتین

میشه بگین شرایطش چجوریع لطفا🥺

هر سال باید درس های اون پایه رو امتحان بدی و تو کنکور لحاظ میشه ۶۰ درصد معدل خب بری انسانی ۶۰ درصد تجربی رو از کجا میاری ؟ 

بعد تجربی سر کلاس نری خودخوان خیلی سخته 

هر سال باید درس های اون پایه رو امتحان بدی و تو کنکور لحاظ میشه ۶۰ درصد معدل خب بری انسانی ۶۰ درصد ت ...

مثلاً من دهمم طراحی دوخت میخونم بخام برم انسانی باید کل درسای انسانی رو خرداد آزمون بدم؟

آخه گفتن میشه تغییر رشته چجوریع ؟ دهم ب یازدهم ؟

تغیر رشته بله میشه

اما بخوای با دیپلم انسانی کنکور تجربی بدی نمیشه

تغییر رشته اگر فارق التحصیل هستن باید برن مدرسه بزرگسال سوال کنن و موقع امتحانات امتحان های تخصصی همون رشته رو بدن

اگر دانش آموز هستن از مدرسه خودشون سوال کنن میگن ک بابد چیکار کنه

مثلاً من دهمم طراحی دوخت میخونم بخام برم انسانی باید کل درسای انسانی رو خرداد آزمون بدم؟

اره باید بری تخصصی های انسانی رو فکر کنم آزمون بدی 

ببین برو ی روز آموزش پرورش ناحیه خودتون کامل بپرس دقیق راهنمایی می‌کنه یا برو قلمچی بگو می‌خوام کنکور فلان بدم با این شرایط راهنماییت میکنن