2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره با غذا مایعات زیاد میخوره کلا

فقط مایعات بین غذا رو حذف کنه خوب میشه 

بعدمدتی تا یک ربع بیست دقیقه بعد غذاهم تمرین کنه که اب نخوره مشکل معدش برطرف میشع

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
کلیدینیوم سی؟همون که برای معدست؟

اون قرص اعصاب معده ست 

برای نفخ دایمتیکون میدن

برای باکتری پنتوپرازول و امپرازول و مشابه 

بیسموت برای باکتری قوی 

دایمتکون و مشابه ش برای نفخ

رژیم غذایی بدون چربی و عدم مصرف ترشی جات و میوه و سبزی خام و ادویه جات تند تا مدت مصرف دارو 

دوره داروها هم دوماه تا چهارماهه 

ایشالا که هرچی هست زود سلامتیشو بدست بیاره 

اما اگر دکتر تشخیص باکتری معده داد ظروفش رو جدا کنید و مراقب باشید باکتری معده از طریق بزاق منتقل میشه

باکتری با آزمایش خون نشون میده و با اندوسکوپی نوع باکتری و التهاب معده رو نشون میده

مرسی عزیزم بابت راهنماییت فردا میریم دکتر پس ،که خدایی نکرده از چیز دیگه ای نباشه؟راستی اگه التهاب بود با سونو معلوم نمیشد نه؟چون یه بار سونو داده چندوقت پیش میگم اگه التهاب بود معلوم نمیشد با اون؟

مرسی عزیزم بابت راهنماییت فردا میریم دکتر پس ،که خدایی نکرده از چیز دیگه ای نباشه؟راستی اگه التهاب ب ...

سونو که برا معده نیست برا معده اندوسکوپی میکنن و اگر باکتری باشه نمونه برداری میکنن اگر التهاب باشه از باکتری و یا مصرف الکل یا سیگار یا مواد مخدر یا داروهایی مثل ژلوفن و بروفن و داروهایی که به معده آسیب میزنن ممکنه باشه 

التهاب معده شبیه کهیر روی پوسته و اگر به موقع درمان نشه تبدیل به زخم معده میشه

پدرم سالها درگیر ناراحتی معده بوده و من دیگه باهاش همش دکتر رفتم و داروهاش رو یاد گرفتم و اندوسکوپی رو دیدم که میگم 

اون قرص اعصاب معده ست برای نفخ دایمتیکون میدنبرای باکتری پنتوپرازول و امپرازول و مشابه بیسموت برای ب ...

ای وای نمیدونستم اینو که قابل انتقاله.مرسی که گفتی عزیزم 

ای وای نمیدونستم اینو که قابل انتقاله.مرسی که گفتی عزیزم

ایشالا که باکتری نباشه ولی اگر باشه علایمش ایناست 

درد و ناراحتی معده وقتی خالیه

تهوع صبح گاهی

نفخ بعد غذا 

درد های بی دلیل و تیرکشیدن معده و وسط جناق سینه

دلیل باکتری هم میتونه انتقال از فرد آلوده باشه مثلا تو رستوران یا کافه از ظروف آلوده استفاده کرده یا مثلا کباب که داخلش خام باشه یا سبزیجات و میوه های آلوده ممکنه باکتری انتقال بدن

سونو که برا معده نیست برا معده اندوسکوپی میکنن و اگر باکتری باشه نمونه برداری میکنن اگر التهاب باشه ...

ایشونم شکمشون خیلی بزرگ شده بود؟کهیر نداره شوهرم روی پوستش فقط همین دل درد و باد کردن شکمشه بعد از غذا معمولا،کلا صبح بیدار میشه خوبه ها یه ذره از ظهر بگذره کم کم شروع میکنه به باد شدن غذا ام که بخوره عجیب غریب میشه بادش

ایشونم شکمشون خیلی بزرگ شده بود؟کهیر نداره شوهرم روی پوستش فقط همین دل درد و باد کردن شکمشه بعد از غ ...

روی پوست نه عزیزم خوب بخون چی نوشتم 

میگم التهاب معده شبیه به کهیر پوستیه 

اگه تو اتاق اندوسکوپی بری همچین چیزی داخل معده ببینی التهابه 

قارچ هم داریم که شبیه تکه های برفک سفید سفیده

روی پوست نه عزیزم خوب بخون چی نوشتم میگم التهاب معده شبیه به کهیر پوستیه اگه تو اتاق اندوسکوپی بری ه ...

اهان داخلیه ،ببخشید متوجه نشده بودم ،الان مشکل پدرتون کامل برطرف شده؟