ساحل۶۶۶ مدیر استارتر عضویت: 1403/09/06 تعداد پست: 10 عنوان جاریم حتی سلامم نکرد 582 بازدید | 31 پست سلام..من باجاریم وشوهرش قهربودم بعد شوهرم تهدیدم کرد که اگه نری خونه داداشم نمیزارم بری خونه بابات..منم پا شدم رفتم جاریم ازتو اتاق درنیومد حتی سلامم کنه.. دیروز | 23:14 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ساحل۶۶۶ مدیر استارتر عضویت: 1403/09/06 تعداد پست: 10 شوهرت با جاریت ارتباط داره؟ نمیدونم...همیشه شریکشونه
مهتاب۱۸۱۳ عضویت: 1403/04/18 تعداد پست: 817 بیجا میکنه نزاره برید خونه باباتوناینقدر به این مردا رو ندید خونه جاری نمیرفتین بیجا میکرد نزاره خونه پدرتون برید به خانوادتون میگفتین حالشو جا بیاره
sepi_tow عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 16515 مقصر جاریت نیستخودتی که به اون دوزاری میگی شوهربزن لهش کن که دفعه ی دیگه تهدیدت نکنه یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan
ساحل۶۶۶ مدیر استارتر عضویت: 1403/09/06 تعداد پست: 10 بیجا میکنه نزاره برید خونه باباتوناینقدر به این مردا رو ندید خونه جاری نمیرفتین بیجا میکرد نزاره خون ... اخه خانوادم شریکم نیستن..میگن مقصرمنم درحالی که شوهرم خیلی طرفدار خانوادشه
دریا2343 عضویت: 1400/10/30 تعداد پست: 23748 چقدر بیشعور.. مثل جاری من که نه خودش نه مادرش نه پدرش جواب سلام نمیدن. روشون را کج میکنند....الهه ولد زنا
مهتاب۱۸۱۳ عضویت: 1403/04/18 تعداد پست: 817 اخه خانوادم شریکم نیستن..میگن مقصرمنم درحالی که شوهرم خیلی طرفدار خانوادشه خیلی سخته خانواده پشت آدم نباشهولی اجازه نده شوهرت برات تعیین تکلیف کنو صاحبت که نیست
sepi_tow عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 16515 چقدر بیشعور.. مثل جاری من که نه خودش نه مادرش نه پدرش جواب سلام نمیدن. روشون را کج میکنند....الهه ... چون جوابتو نمیدن بهشون تهمت جنسی میزنی ؟ یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan
ساحل۶۶۶ مدیر استارتر عضویت: 1403/09/06 تعداد پست: 10 چقدر بیشعور.. مثل جاری من که نه خودش نه مادرش نه پدرش جواب سلام نمیدن. روشون را کج میکنند....الهه ... والا نه قیافه داره نه قد وهیکل نه درامدی...توهمه چی ازش سرترم
دریا2343 عضویت: 1400/10/30 تعداد پست: 23748 چون جوابتو نمیدن بهشون تهمت جنسی میزنی ؟ شوهرم میگه. من نمیگم.
ساحل۶۶۶ مدیر استارتر عضویت: 1403/09/06 تعداد پست: 10 خیلی سخته خانواده پشت آدم نباشهولی اجازه نده شوهرت برات تعیین تکلیف کنو صاحبت که نیست شوهرم بخاطر مادرش وخواهرش وبرادرش هرکاری میکنه..تو همه بحثا شریک اوناس ..با اینکه باردارم دوماه پیش وسایل خونه مثل تلویزیون واینه وتوستر وگوشیمو کامل شکوند فقط بخاطراینکه جواب تلفن مادرشو ندادم