2777
2789
اره بالغم مشکل همینجا که همه چیزی خیلییییی قشنگ درک‌میکنم مشکل همینه شاید اگه میتونستم بیخیال بشم ای ...

قشنگم مشکلت چیه؟میدونم آدم مشکل زیاد داره ولی اون که از همه ناراحتت کرده چیه

تو یه آدم بالغی عزیزم خب به فرض که ترسوندیشون به نظرت چیزی تغییر میکنه یه کم عاقلانه فکر کن دوستم .ب ...

من خیانت دیدم (جلو چشمام)

یه چی شبیه تجاوز دیدم

کتک شدیدددد خوردم 

چی بگم از کودوم بگم از ذهنم از قلبم نمیرن افسرده‌گی‌گرفتم من دیگه حالم خوب نمیشه بخدا قسم ی دختر کوچکی بود توفامیل بهم‌گف چرا وسط خنده هات یهویی تموم میکنی غمگین میشی نمی‌دونم به جز مرگ هیچی نمیتونه اینارو پاک کنه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خیانت دیدم (جلو چشمام)یه چی شبیه تجاوز دیدمکتک شدیدددد خوردم چی بگم از کودوم بگم از ذهنم از قلبم ...

سخته واقعا عزیزم منم همدردتم و خیانت دیدم قلب قلبه میشکنه ولی لحظه ای به فکر خودکشی نبودم دروغ چرا نا نداشتم روی پام بمونم ولی بعدش گفتم به جهنم 

هیچ مردی تاکید میکنم هیچ مردی لیاقت نداره بخاطرش ناراحت بشی

سخته واقعا عزیزم منم همدردتم و خیانت دیدم قلب قلبه میشکنه ولی لحظه ای به فکر خودکشی نبودم دروغ چرا ن ...

من وقتی خیانتشو دیدم مرده ام من زنده نیستم منی ک ی ذره ای محبت ندیده بودم آمد وابسته کرد محبت کرد عاشقش شدم وابسته شدم  وسط عشق و‌عاشقی خیانت کرد