2777
2789
اول بخاطر اینکه همسرم خیلی داره زور میزنه که زندگیمون حفظ بشهدوم اینکه داره زور میزنه کلا تغییر کنه ...

خب داره زور میزنه براش شرط بذار تو یه زمان مشخص شده تغییراتش و ببین! تغییر کرد بهش وقت بیستر بده، نشد، دیگه تکلیفت معلومه

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
خب داره زور میزنه براش شرط بذار تو یه زمان مشخص شده تغییراتش و ببین! تغییر کرد بهش وقت بیستر بده، نش ...

همینکارو کردم ولی حالم بده 

فکر میکردم میشه فراموش کرد ولی هر چی جلوتر میریم دارم بدتر میشم حساستر میشم و همسرمم هر چقدر جلوتر میریم داره خسته تر میشه ازینکه آرومم کنه …

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همینکارو کردم ولی حالم بده فکر میکردم میشه فراموش کرد ولی هر چی جلوتر میریم دارم بدتر میشم حساستر می ...

چقدر گذشته؟ هر دو چند سالتونه؟ اون بیخود خسته میشه!

چقدر گذشته؟ هر دو چند سالتونه؟ اون بیخود خسته میشه!

من سی اون چهل

از ماجرای دادخواست طلاقم سه ماه گذشته که یک ماهونیم جدا بودیم ینی راش نمیدادم توی خونه و بعدشم اومد خونه…

همینکارو کردم ولی حالم بده فکر میکردم میشه فراموش کرد ولی هر چی جلوتر میریم دارم بدتر میشم حساستر می ...

دیگه ب روش نیار 

اشتباهی ک من کردم 

اگ زندگیتو دوسداری دیگه ب روش نیار 

من سی اون چهلاز ماجرای دادخواست طلاقم سه ماه گذشته که یک ماهونیم جدا بودیم ینی راش نمیدادم توی خونه ...

خدا کمکت کنه، انتخابت بین بد و بدتر، یجا شنیدم کساییکه خیانت میبینند میبخشند ۹۰ درصدشون ۳ سال بعد باهم نیستن، یه عده میخشن که دست بالاتر و داشته بتشن و‌اون خیانت رو دائم بزنن تو سر طرف و‌ازش امتیاز بگیرن، یه عده هم میبخشن تا بعدا خودشون تلافی کنند، در هر صورت اتفاق سنگینی ه خدا کمکت کنه

هنوز خیلی جوانی واقعا اگه بچه میخوای اگه دیگه ته دلت دوسش نداری تمومش کن برو‌دنبال زندگیت