2777
2789
آره شماره شوهرم و داره چیزی بشه میفهمه زنگ میزنه نه؟

این فقط وسواسه فکریه 

راحت باش چون وقتی آب جوش باشه بخوای بریزی تو فلاسک ناخودآگاه زیرش رو اول خاموش میکنی بعد ابو برمی‌داری 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگرشير فلكه اصلى ساختمون داربدبگو پننج دقيقه گاز ساختمون رو قطع كنن بنابرين زير گازت اگر روشنم باشه خاموش ميشه 

دوباره وصلش كنن 

گاز هم انقدر باز نيست كه خطر ساز بشه نهايت ميگى شعله كوچيك و كمه كه از خونه خارج ميشه 

موقع خونه رفتن در هر صورت احتياط كنيد و برق رو روشن نكنيد 

این فقط وسواسه فکریه راحت باش چون وقتی آب جوش باشه بخوای بریزی تو فلاسک ناخودآگاه زیرش رو اول خاموش ...

آره خودمم همین فکر و میکنم ولی چون بیشتر وقتا ذهنم مشغوله یادم میره یه سریع کارایی که انجام دادم 

يا اگر در خونتون قديمى هست از يه آشنا بخواه اگر بلده با انبردست يا كارت عابربانك بازش كنه بره بررسي ...

نه آپارتمان هستیم درم ضد سرقته نمیشه بازش کرد به این راحتیا انشالله که خاموش کرده باشم 

اگر آپارتمانى و در ضد سرقت 

همون گاز اصلى ساختمون و قطع كنن كه شعله خاموش بشه 

باتوجه به اينكه ميگى زيرش كم بوده انقدرى گاز نميده هميشه اگر شرايط دارى و اخلاقت رو ميدونى يه كليد يدك بده دست مادر خواهرى كه اينجور مواقع بره سر بزنه