2777
2789

چه حس و حالی داشتین موقعی که بار اول رفتین سرکار ؟؟؟ 

من قراره برم سرکار   و اگر خوب بودم نگهم میدارن 

تو بخشی که هستیم سه تا مرد و یه زن هست خیلیییی خجالت میکشم 

ببینید خییلیاااا حتی ازینکه باید کنارشون بشینم نهار بخورم خجالت میکشم 

بعد شنبه اولین روز کاریمه ، چطور یعنی دربارم فکر میکنن ؟؟ من هیچی بلد نیستم خودشونم میدونن فقط گفتن ما یاد میدیم ولی باید تلاش و پشتکار داشته باشی سمج باشی تو کار ، ول نکنی کار و ومنظم باشی 

میگم شنبه برم بهم شرکتو نشون میدن ؟ چون اصلا جای اشپزخونه و سرویس و اینارو بلد نیستم 

چطور بپرسم میخوام نمااز بخونم کجا میشه برم

❤️❤️❤️

آره عزیز دلم اصلا نگران نباش 

همه حا و همه چی رو مو به مو بهت میگن 

به خودت سخت نگیر و استرس هم نگیر 

نگران استخدام شدنت هم نباش که دلم روشنه برات

برات صلوات هم فرستادم ، فقط هر روز صبح با روحیه برو و بیا و تمام 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره عزیز دلم اصلا نگران نباش همه حا و همه چی رو مو به مو بهت میگن به خودت سخت نگیر و استرس هم نگیر ن ...

مرسییی چقدر روحیه گرفتم از حرفات واقعا ممنونم الهی بهترین ها برات پیش بیاد مرسییییی

❤️❤️❤️

ای جانممممم خوش بحالت برات آیت الکرسی خوندم اره عزیزم نشون میدن از اینکه گفتی میخوای نماز بخونی خیل ...

مرسیی عزیزم ، راستش دانشجو حسابداری ام کار خاصی بلد نیستم فعلا یه دوره دیدم ولی حالا باید برم ببینم وظایفم چیه اونجا😍🥹 تروخدا دعا کن باهام خوب باشن همکارام من خیلی استرسی ام

❤️❤️❤️

مرسییی چقدر روحیه گرفتم از حرفات واقعا ممنونم الهی بهترین ها برات پیش بیاد مرسییییی

قربوونت عزیز دلم ❤️

خوشحالم که حس خوبی بهت منتقل شد ، از ته دلم برات دعا کردم 

ممنونم برای دعای قشنگت😘