2777
2789
عنوان

😭اخه این چیه رو سینم زده دو هفته و نمیرههه😭 عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 43 پست
از بیوپسی نمیترسماز نتیجش میترسماز اینکه چیزی هست ک نگرانشون کرده که میگن بیوپسیچرا از کیست ساده بیو ...

سرطان مگه الکیه سریع رشد میکنه 

نترس قطعا هیچی نیست 

منم کیست تیرویید دارم نیاز به بررسی نداره

اما گره تیروییدم کنارش باید مرتب بررسی بشه 

منم نمیترسم

پس به خدا توکل کن

ما در برابر خواست خدا تسلیمیم

هیچیت نیست

سرطان مگه الکیه سریع رشد میکنه نترس قطعا هیچی نیست منم کیست تیرویید دارم نیاز به بررسی ندارهاما گره ...

پس این چیه رو سینم زده 

همینطوری مونده 

و اینکه چرا توده هایپواکو من رو زدن بیرادز ۲ 

در حالی ک جراح میگه با اطمینان میگم نکروز نیست

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس این چیه رو سینم زده همینطوری مونده و اینکه چرا توده هایپواکو من رو زدن بیرادز ۲ در حالی ک جراح می ...

نکروز و تغییرات سلولی فقط با بیوپسی تشخیص داده میشه 

سونو احتمال داده

بعد دکتر آنلاین هم اعتماد نکن

برو حضوری

پس این چیه رو سینم زده همینطوری مونده و اینکه چرا توده هایپواکو من رو زدن بیرادز ۲ در حالی ک جراح می ...

ولی نت زده نکروز با علاعم قرمزی سینه و ایناس

حتما همونه 

پس خیالت راحت

نکروز و تغییرات سلولی فقط با بیوپسی تشخیص داده میشه سونو احتمال دادهبعد دکتر آنلاین هم اعتماد نکنبرو ...

تا حضوری ک من میمبرم😭😭😭😭

خدایا این چی بود دیگه

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)
نترس نترس هیچی نیست

نمیتونم 

من تا دو هفته دیگه چیکار کنم 

اینقددددررر ترس و اضطرابم زیاده ک بالا میارم

شبا صد بار از خواب میپرم

انگار وسط اتیش گیر کردم و راه به جایی ندارم

کلرودیازپوکساید ساعت هشت شب بخور تا ۲۱ آذرخیلی کمک کنندس

میخورم اینو

من دوسال پیش روزی هشت تا قرص اعصاب میخوردم

اسنترا فلوکسامین و توپیزامات و هالوپریدول و …

بابا جوشه دست دستش نکن .لکش میمونه اونوقت ها

جوش ک دیگه دو هفنه همینطوری نمیمونه

نه کم رنگ شده نه هیچی

امشب ک اینقددد باهاش ور رفتم دااااغون شد

الان نگاه میکنم میترسم😭😭😰

😐استارتر چرا همیشه به بدتریننننن اتفاقی که ممکنه برات بیفته فکر میکنی و واسه چیزی که هنوز معلوم نیست عزاداری میکنی 

انقدر سر هر چیز پیش پا افتاده ای اورتینک میکنی و حرص جوش میخوری خب رو سلامت جسمت و هورمونا و همه چیت تاثیر میزاره،مگه دکتری اخه که میری هی سونوگرافیتو نگاه میکنی خودتم تشخیص میدی بعدم میشینی غصه میخوری و گریه زاری میکنی ،وا بده زن یه جوشه

😐استارتر چرا همیشه به بدتریننننن اتفاقی که ممکنه برات بیفته فکر میکنی و واسه چیزی که هنوز معلوم نیس ...

اخه اکه جوشه پس چرا دو هفته شده نه کمرنگ شده نه از بین رفته نه کوچیکتر شده نه هیچی

همچنان هست😭

همه هم میگن باید توده هایپواکو بیوپسی بشه چون تا نشه معلوم نیس چیه😭😭

من چطوری اروم باشم

اخه اکه جوشه پس چرا دو هفته شده نه کمرنگ شده نه از بین رفته نه کوچیکتر شده نه هیچیهمچنان هست😭همه هم ...

خب چه ربطی به تایمش داره اخه جوش بدن خیلی بیشتر طول میکشه ازبین رفتنش،اگه این جوش و مثلا رون پات زده بود  شاید یه ماهم میگذشت اصلا متوجهش نمیشدی 

بعدم همه کین؟دکترا؟ مگه نمیگی واسه دو هفته دیگه بهت وقت دادن