2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همون نظافتو کارای خونه وبچه داریو شوهر داری خودش عبادته دیگه همون واجبات رو انجام بده نهایت به چن آیه ای نماز شبی چنتا صلواتی استغفاری دعایی زیارت عاشورایی  بفرست اینجوری یکم هم برای دل خودت عبادت کردی 

نماز همش ۵ دقیقس اینا حرفای آدمای تنبله

چن روزه به خدای خودم بیش تر از روزای قبل نزدیک شدم😍🤍حس میکنم دوباره زنده شدم و زندگی به کامم شد😍خدایا ممنونم بخاطر داشتن خونواده خوب و دیدن لبخند اونا،خدا جونم فقط ازت میخوام که همیشه سالم و خوشحال باشن!😍🧿 خدا ممنونم بابت زیبایی هایی که بهم دادی 🦋😍بهت قول میدم ک زیباتر و بهتر از قبل باشم و به ی نسخه ی بهتری از خودم تبدیل بشم..🤍   خودِمن با خودِمن در خودِمن میجنگد🌼🦋🤍
همون نظافتو بچه داریو شوهر داری خودش عبادته دیگه همون واجبات رو انجام بده نهایت به چن آیه ای نماز شب ...

آره ولی میگم کمه کم نیست ؟حداقل ۱جز قرآن بخونم یکم نماز قضا بخونم 

🍀🤲الهم صل علی محمد وآله محمد و عج فرجهم🍀🤲

مرحومه‌بانو امین‌بااون مراتب بالای معنوی و عرفانی میفرمودن زن از‌خونه شوهر‌میتونه به معراج‌برسه

وخودشون‌میفرمودن من بار‌اولی که تجرد روح برام‌رخ‌داد‌ در حال جاروزدن خونه بودم

خدمت به خانواده عبادته

ولی‌اگه‌دوست دارین دائم الذکر‌هم باشین در حال‌کار قل هوالله احد‌بخونین

این سوره‌رو‌اگه‌مداومت‌کنین‌راه ورود شیطان سد میشه‌و خداوند وسعت‌رزق بهتون عطا میکنه

آقا هستم

آره ولی میگم کمه کم نیست ؟حداقل ۱جز قرآن بخونم یکم نماز قضا بخونم

میشه با مدیریت و برنامه ریزی   در این حد هم انجام داد مگه اینکه شاغل باشین یا بچه ی کوچیک داشته باشین یا زیاد مهمون داشته باشین 

نماز که ۵ دقیقه بیشتر نمیشه عموما ، ذکر هم که زمان و مکان نداره اما اگه نسبت به کار خونه وسواس داری ...

نه وسواس ندارم معمولی م

🍀🤲الهم صل علی محمد وآله محمد و عج فرجهم🍀🤲