2777
2789
عنوان

واسه مامان بزرگم پرستار بگیرم یا یه خانوم بیوه

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 33 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا ماهم برای مادربزرگم گرفتیم یه زن وشوهر بودن خیلی اذیتش میکردن

خب ما چ کنیم 

داییام ول کردن رفتن 

همه چیز افتاده گردن مامان طفلی من 

نمیشه بخدا مراقبش بود 

اگه قابل اعتماده خیلی هم خوبه اگه فقط یه تایم می خوابید که کارا رو بکنه می تونید از شرکت پرستار ۱۲ س ...

ن گلم اعتماد نداریم برای ثوابش میاریم 

چون حالا حالاها میتونه تو این خونه زندگی کنه 

ن کسی و میخوایم دائم اینجا باشه

اخه چطوری دوربین بذاریم داییام ک ول کردن رفتن

کاری نداره دوربین گذاشتن، زنگ بزنید میان براتون نصب میکنن، راحت هر لحظه میتونید خونه رو کنترل کنید ، حتما این کارو بکنید، و به اون خانم هم نشون بدید که خونه دوربین داره

به این فکر نکرده بودممممممممممم

نمیتونین شما برید خونه مادربزرگتون؟ یا ایشون رو‌بیارین‌پیش خودتون؟ به جای پرستار یکی رو استخدام کنین که کمک مادرتون و شما باشه و شما مواظب مادربزرگتون؟

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
نمیتونین شما برید خونه مادربزرگتون؟ یا ایشون رو‌بیارین‌پیش خودتون؟ به جای پرستار یکی رو استخدام کنین ...

ن من ازدواج کردم 

مامانمم خونه رو میگه قدیمی و بزرگه میترسم برم 

نمیدونم 

وای گیج شدم

ن من ازدواج کردم مامانمم خونه رو میگه قدیمی و بزرگه میترسم برم نمیدونم وای گیج شدم

اگه دوربین هم بذارین

خدای نکرده کسی بخواد کااری کنه ، دوربین رو قطع میکنه 

کاری نداره

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️