بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من شوهرم خیلی مودیه یه لحظه خیلی باهات شوخ و مهربونه یه لحظه دیگه سریع داغ میکنه و عصبانی میشه سر چیزای خیلی بیخود خسیسم هس دیگه هر مردی یه سری خصوصیات خوب و بد داره عوض کردن اونا سخته چون تو ذاتشون اینجوری رشد کرده من که سعی کردم خودمو قانع کنم و با اخلاقاش کنار بیام
اره راس میگیمیخوام بدونم اگر من تغییر کنم اونم تغییر میکنهکسی تجربه دارهخیلی نیاز دارم
من که خودمو تغییر دادم قبلا میزدم زیر گریه وقتی عصبانی میشد سرم داد میزد الان سکوت محض میکنم و البته بغض اذیتم میکنه اون لحظه ولی خب نیم ساعت بعدش میاد معذرتخواهی که برام اهمیتی نداره ولی خب از جر و بحث بیشتر و بی حرمتی جلوگیری میشه
نمیدونم بخدا یه مدت تو محبتتو زیاد کن ببین تغییری میکنه اگه نکرد بنظر من که نمیشه تغییرش داد به جنبههای مثبت دیگهش نگا کن دست و دلبازی اهل تفریح خوش اخلاقی و چیزای دیگ خودتو اذیت نکن خیلی البته میدونم خیلی سخته زندگی حالت رباتی میگیره ولی دیگه نمیشه کاریش کرد
یعنی من بهش محبت کنممن ازش تعریف کنمنازش رو بکشمخوب زن نیاز داره به اینا
متوجه حرفت هستم منتها شاید هنوز به این درک نرسیده که توجه لازمه و....خیلی اوقات مرداد باخودشون میگن خب همه چی خوبه دیگه و...اینجور نیاز هارو متوجه نمیشن ..من میگم بهش بفهمون