2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بالنگ چیه

والا نمیدونم دکتر طب سنتی دربارش توضیح داد

من فقط مربای امادشو دیدم

فکر کنم بالنگ خشکشده عطاری ها داشته باشن برای دمنوش

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

اسی علاعمت چیه با چی فهمیدی زخم داری

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است

هرروز صبح ناشتا یه قاشق عسل بخور.

دکتر می گفت عسل زخم معده رو پانسمان میکنه. البته عسل طبیعی

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

اگه کنترل بشه خیر ولی درمان دیر هنگام ریسکشو زیاد میکنه

نه خداروشکر زود فهمیدم

ولی خیلی استرسشو دارم از سرطان میترسم خیلی

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️
دارو مصرف میکنه؟رژیم غذایی خاصی دارن؟

نگران نباش داروهاتو مرتب استفاده کن پرهیز غذایی داشته باش ادویه فست فود فلفل غذاهای آبکی نخور تا دوماه برا دخترم آب معدنی میگرفتیم یا آب جوشیده 

اره رفتمسونو دادم ازمایش دادم همه کار کردمالان گفتن زخم معده داری باید بهش برسی وگرنه سرطان میگیری

من پیش دوتا دکتر رفتم

یه دوره دارو دادن ولی تاثیری نداشت

هنوز آندوسکوپی نرفتم. سونو هم خوبه؟

میتونن خوب تشخیص بدن؟

میشه بگی علائمی که من دارمو توعم داری یا نه😢😢

خودم حس میکنم زخم معدس طبق تحقیقی که کردم

همش انگار ته معدم خالیه و ضعیف میره حتی وقتی که

گرسنه نیستم. کلا یه حالت بی قراری بهم میده

یه مدت خیلیی احساس سوزش داشتم

جدیدا احساس سنگینی تو قفسه سینمم میگیرم

بی اشتها شدم، یه ذره غذا میخورم زود سیر میشم

بی انرژی و بیحالم شدم. موقع راه رفتن و فعالیت هم

یه حالت سبکی سر و سرگیجه میگیرم

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
دارو مصرف میکنه؟رژیم غذایی خاصی دارن؟

اره ولی نمیدونم چ قرصایی🥲

یادمه قبلنا ن میوه میخورد ن سبزیجات وحبوبات دکترش گفته بود 

ولی الان خسته شده دوساله میخوره دیگه

گاهی وقتام درونگرا بودن اینجوریه که هم حرف می زنی، هم می خندی، هم می ری بیرون و هم روابط دوستانهٔ متعدد داری، فقط واست سخته درباره مشکلاتت با کسی صحبت کنی؛ همین.
نگران نباش داروهاتو مرتب استفاده کن پرهیز غذایی داشته باش ادویه فست فود فلفل غذاهای آبکی نخور تا دوم ...

الان بهتر شده؟

من نمیدونم واسه دردم چیکار کنم نابود شدم

من پیش دوتا دکتر رفتمیه دوره دارو دادن ولی تاثیری نداشتهنوز آندوسکوپی نرفتم. سونو هم خوبه؟میتونن خوب ...

نه با سونو نشون نمیده مشکلات معده رو برو اندوسکوپی کن

نه خداروشکر زود فهمیدمولی خیلی استرسشو دارم از سرطان میترسم خیلی

عسل هنگامی که با پودر بالنگ مخلوط می‌شود، ترکیبی بی‌نظیر برای تقویت معده و درمان زخم‌های گوارشی ایجاد می‌کند. این ترکیب، که باید به صورت منظم مصرف شود، علاوه بر تسکین درد و التهاب معده، به ترمیم سریع‌تر زخم‌ها کمک کرده و مانع از تکثیر باکتری‌های مضر در دستگاه گوارش می‌شود. پودر بالنگ با خواص آنتی‌اکسیدانی خود، در کنار عسل، سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و به حفظ سلامت کلی گوارش کمک می‌کند

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

من پیش دوتا دکتر رفتمیه دوره دارو دادن ولی تاثیری نداشتهنوز آندوسکوپی نرفتم. سونو هم خوبه؟میتونن خوب ...

بنظرم برو دکتر توهم

علائم زخم معده نیست زخم معده خیلی بده

ولی برو خودت مطمئن شی

احتمال معده درد عصبی داری

نه با سونو نشون نمیده مشکلات معده رو برو اندوسکوپی کن

عهههه😢 احساس سبکی سر و سرگیجه هم داری؟

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️