2777
2789
بیشتر فوق تخصص های گوارش تجویز میکنن باکتری های مفید دستگاه گوارش رو تقویت مبکنن درمان هلیکوباکتری و ...

من گفتم برم دکتر داخلی

باید برم گوارش؟

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم میشه بگین علائم دخترتون چی بودمن همزمان با مشکل معده، سرگیجه و سبکی سر میگیرمحالا نمیدونم اینم ...

نه سرگیجه نداشت درد معده ودرد قفسه سینه دست هاش درد میکرد و حالت تهوع خونریزی معده 

بنظرم شماهم زخم معده داریچون منم تو این تایم خیلی رنگ پریدگی داشتمتهوع هم داری؟

دقیقا منم رنگ و روم پریده انگار کم خونم

تهوعم آره دارم مخصوصا وقتی مایعات میخورم

اشتهامم کلا از دست دادم. صبحونه بزور میخورم که فقط

قند و فشارم نیفته🤦🏻‍♀️ 5_6 کیلو وزن کم کردم این مدت

قرصای دکترمم خیلی فایده نداشت باید دوباره برم

بگم زودتر آندوسکوپی بنویس تا مشکلم معلوم بشه

شانسی و آزمایشی قرص میدن اصلا فایده نداره

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
دقیقا منم رنگ و روم پریده انگار کم خونمتهوعم آره دارم مخصوصا وقتی مایعات میخورماشتهامم کلا از دست دا ...

وای دقیقا منم همینارو داشتم بنظرم زخم معده داری

زودتر برو دکتر حتما

حتما برو اندوسکوپی سونو این چیزا بدرد نمیخوره چون شما مشکلت معدست

دقیقا منم رنگ و روم پریده انگار کم خونمتهوعم آره دارم مخصوصا وقتی مایعات میخورماشتهامم کلا از دست دا ...

پیش دکتر خوب هم برو من ی اشتباهی کردم رفتم عمومی گفت مال پریودیته دو هفته درگیر بودم دیدم ن بابا خوب نمیشه

وای دقیقا منم همینارو داشتم بنظرم زخم معده داریزودتر برو دکتر حتماحتما برو اندوسکوپی سونو این چیزا ب ...

خودمم واقعا خسته و کلافه شدم همش بی قرارم

ایندفعه حتما باید آندوسکوپی انجام بدم

شما با بیهوشی انجام دادی؟ راحت بود؟

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
خودمم واقعا خسته و کلافه شدم همش بی قرارمایندفعه حتما باید آندوسکوپی انجام بدمشما با بیهوشی انجام دا ...

اره من اوکی بودم

بستگی به خودتون داره

پیش دکتر خوب هم برو من ی اشتباهی کردم رفتم عمومی گفت مال پریودیته دو هفته درگیر بودم دیدم ن بابا خوب ...

منم چون حالم بد بود اول خیلی عجله ای رفتم دکتر معمولی

چون دکترای خوب همه واسه دوماه بعد نوبت میدادن

گفت حتما کم خونی و ویتامینات کمه

سرم زدم، چندتا آمپول تقویتی بهم زدن

ولی اصلا رو ضعف و رنگ پریدگی تاثیری نداشت

این دکتر خوبی هم که پیدا کردم خیلی دیر نوبت میده

خدا کسیو گرفتار این چیزا نکنه😫😫

منم چون حالم بد بود اول خیلی عجله ای رفتم دکتر معمولیچون دکترای خوب همه واسه دوماه بعد نوبت میدادنگف ...

فعلا بده دکتر عمومی واست اندوسکوپی بنویسه بعد ببر پیش اون

دکتر عمومیا افتضاحن

فعلا بده دکتر عمومی واست اندوسکوپی بنویسه بعد ببر پیش اوندکتر عمومیا افتضاحن

عه دکتر عمومی هم میتونه بنویسه؟ نمیدونستم

اگه اینجوری بشه که همین فردا میرم

عه دکتر عمومی هم میتونه بنویسه؟ نمیدونستماگه اینجوری بشه که همین فردا میرم

نمیدونم

من دادم دکتر داخلی چون دوست بابام بود