2777
2789
عنوان

شوهر دلسنگ🥺باتجریه ها بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 31 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حق داری والاع ادم تا یه حدی کوتاه میاد از یه جا به بعد همش میگه خب چرا همش من کوتاه بیام چرا من همش ...

به خدا خیلی گفتم حالیش نمیشه،خسته شدم الهی این آخرین بار باشه...

به خدا خیلی گفتم حالیش نمیشه،خسته شدم الهی این آخرین بار باشه...

یه مدت مقابله به مثل کن بچه رم بنداز کنار خودش بهش محل نده بذار ادم بشه 

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

اولا از جای دیگه صد در صد شوهرت فکرش مشغوله و ناراحتدوما بعد چهار ساعت برو بچت رو بغل کنبعد اینقدر ی ...

به درک که مشغوله، همش من درک کنم؟؟ مشکلش بی پولیه، منم دغدغه دارم،منم دارم از جونم مایه میزارم خب، اگر برم و آشتی کنم عادت میکنه و تکرار میکنه خب🥺

چییکار میکنید بعد دعواهاتون؟؟؟

هیچی مثلاً شب من کلی غر غر میکنم پیامکی 

صبح هردو یادمون میره خوش و خرم تا دوهفته هستیم بعد دوهفته یادم می افته باز غر غر که آره  دوهفته پیش ناراحتم کردی اونم منو خر می‌کنه 

کلا تو 12سال دعوای شدید نداشتم 

جر بحث نمیزاره بشه 

دست رو نقطه عاطفه من می‌زاره 

منم کلا چون حوصله بحث ندارم کوتاه میام فکر کنم بخاطر سنمون هست 43سالمونه بچن نداریم 

فقط همو داریم 

هیچی مثلاً شب من کلی غر غر میکنم پیامکی صبح هردو یادمون میره خوش و خرم تا دوهفته هستیم بعد دوهفته یا ...

خب دیگه ما هنوز یکساله از زندگی مون میگذره من ۲۲ سالمه ولی اون ۳۵🥺