2777
2789
دیه نمیدونستم قراره اینطور مشکلات به وجود بیاد

اگه خودتم سنت کم بوده خانوادت باید هشدار میدادن بهت که حتی دوتا خواهر هم توی یه خونه با هم بحث و دعوا بینشون پیش میاد چه برسه عروس و مادرشوهر 

بهترین راه اگه فکر میکردی این آقا خیلی پسر خوبیه و میخواستی از دستش ندی این بود که عقد میکردی یا نامزد میموندی تا دستش به دهنش برسه و خونه اجاره کنه وگرنه دعوا ها که کاملا قابل پیش بینی بوده

حالا هم که خودت اون شرایط رو قبول کردی توی ۹ ماه دوبار رفتی قهر ، مطمینم شوهرت خیلی خوب بوده وگرنه خیلی بیشتر از اینا دعوا و گرفتاری داشتین، چون مردها خودشون تنهایی به زور میشه تحمل کرد چه برسه کنار خانواده شون، 

من ندیده میگم اخلاق شوهرت خوبه 

بهتره دنبال یه راهی برای کم شدن مشکلاتتون بگردی 

مثلا اگه پدرت خونش جا داره چندوقت پیش پدرت زندگی کنین

یا از یه آشنا با قیمت پایین تر اجاره کنید یا حداقل خودت کلاس های مختلف سرگرم کن و سعی کن با خانوادش کمتر بحث پیش بیاد ، سیاست به خرج بده تا اوضاع مالی بهتر بشه

اگه خودتم سنت کم بوده خانوادت باید هشدار میدادن بهت که حتی دوتا خواهر هم توی یه خونه با هم بحث و دعو ...

فعلا که اومدم خونه ی گلم نزدیک دوماه شوهرم هم حرف طلاق زده ولی نمیدونم چرا نمیره درخواست بده مستقل شدن هم نمیتونیم الان ولی اون گفته خسته شدیم هر روز دعوا جدا شیم بهتره ولی اقدامی نکرده منم پیامش دادم گفتم حرف طلاق زدی پس برو درخواست بده طولش ندهوچیزی نگف

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فعلا که اومدم خونه ی گلم نزدیک دوماه شوهرم هم حرف طلاق زده ولی نمیدونم چرا نمیره درخواست بده مستقل ش ...

اونم مونده بنده خدا راست میگه 

هم اون بی عقلی کرده وقتی شرایط نداشته اومده خواستگاری ،هم خانوادش ، هم شما ,هم خانوادت ، ببخشید که رک میگم ،اینجا فقط یک نفر مقصر نیست همه توی این اشتباه نقش داشتن، 

حالا خیلی سخت شده واقعا آدم نمیدونه چی بگه 

ولی اگه میتونین یه مدت مثل دوران عقد هر کدوم خونه پدراتون بمونید تا هم پول بیاد دستتون هم زندگیتون نپاشه ، بالاخره پیام بده باهاش منطقی حرف بزن بگو واقعا شرایط خوبی نیست و بیا دنبال راه چاره باشیم ،اگه بخوایم ادامه بدیم یه راهی پیدا کنیم که درگیری ها و دعواها کمتر بشه ، بهش بگو که من بهت علاقه دارم ولی این مشکلات هم داریم باید یه راه حل پیدا کنیم براش، 

خودت راهی به نظرت نمی‌رسه که دعواهاتون کمتر بشه؟

اونم مونده بنده خدا راست میگه هم اون بی عقلی کرده وقتی شرایط نداشته اومده خواستگاری ،هم خانوادش ، هم ...

بخوایم مستقل هم بشیم خونوادش راضی نیستن شرایط مالیش هم مناسب نیس بعد ما الان نزدیک دوماه که قهراومدم‌خونه پدرم باهم حرف نزدیم‌اونم با اینک خیلی خوب بود ولی الان کینه گرفتم‌ازش چون‌میتونست سراغ بگیره ولی‌نگرفت 

بخوایم مستقل هم بشیم خونوادش راضی نیستن شرایط مالیش هم مناسب نیس بعد ما الان نزدیک دوماه که قهراومدم ...

همه چیز که نباید از سمت اون باشه ، شاید اونم دلش میخواد بفهمه واقعا دوستش داری یا نه؟! شاید قهرت خیلی بی دلیل بوده و اونم شک کرده که واقعا دوسش داری یا نه؟ یه چیزی بهونه کن که میخوای از خونه برداری بهش پیام بده که برات بیاره حضوری باهاش حرف بزن ، مثلا شناسنامه یا مدرکی چیزی که شک نکنه الکی میگی ، 

شاید راهی پیدا کنین ، وقتی دیدیش احساساتی حرف نزن ، منطقی حرف بزن ، تا به نتیجه درست حسابی برسین،

سلام عزیزم خوبی چه خبر 

هی میام تایپک هات رو‌نگاه میکنم ببینم چه اتفاقی افتاده 

به نظرم به هیچ عنوان خونه مستقل نمیگیره 

شما هم نمیتونی تو اون خونه زندگی کنی با خصوصیات اخلاقی که داری 

قصد همسرت اینه یا خودت برگرد و دیگه حرف طلاق و خونه مستقل نزن و خانوادم هر  چی گفتن کوتاه بیا یا جدا بشیم 

اسی بهت گفتم نرو دادگاه اگر قصدت طلاق نیس حرمت ها نشکنه 

ولی به نظرم برو درخواست مهریه و نفقه رو بده روز دادگاه نفقه هم اگر گفتن تمکین کن بگو تمکین میکنم ولی باید برام خونه جدا بگیره 

مردی که دوماه سراغی از زنش نگیره حرمتی باقی نزاشته 

سلام عزیزم خوبی چه خبر هی میام تایپک هات رو‌نگاه میکنم ببینم چه اتفاقی افتاده به نظرم به هیچ عنوان خ ...

سلام گلم 

والا چی بگم به خونواده میگم هی میگن صبر کن شوهرت پسرخوبیه مشکلت باخونوادشه ربطی بخودش نداره شکایت نکن حرمت ها شکسته میشه وفلان..

سلام گلم والا چی بگم به خونواده میگم هی میگن صبر کن شوهرت پسرخوبیه مشکلت باخونوادشه ربطی بخودش نداره ...

پس صبوری کن عزیزم 

حرفشون رو گوش بده 

الان اصرار کنی میگن خودت زندگیت رو خراب کردی 

بزار حمایت حانوادت پشتت باشه 

یا میان دنبالت و شرط و شروط رو قبول میکنن یا برا خانوادتم حجت میشه اینا دنبال برگشت شما نیستن 

نشین تو خونه فکر و خیال کن 

اسمت رو بنویس یه باشگاهی کلاس هنری چیزی سرت گرم بشه 

پس صبوری کن عزیزم حرفشون رو گوش بده الان اصرار کنی میگن خودت زندگیت رو خراب کردی بزار حمایت حانوادت ...

خواستم از بلاتکلیفی خارج بشم ولی چاره ای نیس انگار منم دیگه دلم به زندگی نیستم دوس دارم جدا بشم