2777
2789
منم نظرم اینه که زنگ بزنم باهاش حرف بزنم ولی از عکس العملش تردد دارم

بالاخره باید زنگ بزنی و تکلیف رو بدونی.

بهشم یهو زنگ نزن شاید پیش گوشیش نباشه و ج نده، بهش پیام بده بگو میخوام باهات صحبت کنم اگر امکانش هست، کی میتونی صحبت کنی  ک تماس بگیرم؟ 

اگر بخواد صحبت کنه خودش ج میده ، اگرم نخواد دیگ غرورت نمیشکنه ک هی زنگ بزنی و هی جواب نده و اذیت بشی.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گفتم زنگ بزنم حرف بزنم باهاش بگم اگه قصدش طلاقه بره درخواست بده

نه اصلا 

اگر اینو بگی شاید بدتر جری بشه 

اصلا بزار خودش هر کاری میخواد بکنه بکنه

حتما خودش دو دِل هست که تا الان اقدامی نکرده

باور کن قرآن معجزه میکنه

این مدت خودت با خدا و قرآن عجین کن و از خدا بخواه که خودش به بهترین شکل ممکن برگرده 

ما تو قرآن هم داریم اگر نتونستید بین زن و شوهر صلح کنید یه نفر سوم و بی طرف رو واسطه قرار بدید

من دلم براتون خیلی روشنه عزیزم 

شما چندسالته 

چرا از اول به کسی که خونه نداشت و می‌دونستی فعلا باید با خانوادش زندگی کنه بله دادی؟ 

فقط ۹ ماهه ازدواج کردی ، قطعا می‌دونستی طی ۹ ماه نمیتونه خونه بخره یا اجاره کنه ، 

اولش فکر کردم ۵ سال زندگی کردی ، که میگی هنوز نتوانسته کاری کنه ، 

چون بله به این آدم با این شرایط دادی باید پیش بینی اینجور دخالت‌ها و مشکلات هم میکردی و از قبل براش آماده می‌شدی که کار به اینجا ها نکشه

اگه پیام بدم و جواب نده چی😐 ازشماره دیگه زنگ بزنم بنظرتون بهترنیس؟

ن عزیزم با خط خودت پیام بده، فوقش اگر جواب نداد فقط ی پیام دادی.

اگرم میخوای ب پدرت بگو باهاش تماس بگیره و بهش بگه بیاد خونه حضوری حرف بزنه،فک کنم پدرت تماس بگیره بهتره.

نه اصلا اگر اینو بگی شاید بدتر جری بشه اصلا بزار خودش هر کاری میخواد بکنه بکنهحتما خودش دو دِل هست ک ...

گفتم عزیزم چن وقت پیش بهش پیام دادم گفتم شنیدم حرف طلاق زدی پس برو اقدام کن اگه طلاق میخوای چیزی نگف

گفتم عزیزم چن وقت پیش بهش پیام دادم گفتم شنیدم حرف طلاق زدی پس برو اقدام کن اگه طلاق میخوای چیزی نگف

آها 

فکر کردم میخوای بگی

خدا نکنه طلاق بگیرید

مطمئن باش همه چی درست میشه شک نکن

فقط باید فرصت بدی 

آها فکر کردم میخوای بگیخدا نکنه طلاق بگیریدمطمئن باش همه چی درست میشه شک نکنفقط باید فرصت بدی

نه ولی الان میگم بلاتکلیفی تاکی زنگ بزنم باخودش صحبت کنم بگم اگه طلاق میخوای برو درخواست بده ببینم حرفش چیه ولی تردید دارم

پدرم راضی نمیشه گلم میگه خودش باید بیاد معذرت خواهی

پس خودت بهش پیام بده اگر جواب نداد بگو تاابد ک نمیتونم تو این بلاتکلیفی بمونم ، اگر تا سه روز دیگ تکلیفم رو ندونم میرم درخواست طلاق میدم و مهریمو میذارم اجرا و ... واقعنم اینکارو کن. اولم با خونوادت مشورت کن همه اینارو بگو، ببین اونا چی میگن