2777
2789

بچه ها چند وقتیه چند نفرو میبینم تو همین سایت که سر اضافه وزنشون خیلی افسردگی گرفتن و حس میکنن دیگه نمیشه لاغر بشن خیلی ناراحت میشم و روزایی افسردگی از اضافه وزن خودم یادم میاد که منجر به همت کردن و لاغر شدنم شد 

آره خیلی سخته، جزو سخت ترین کارها همین رژیم گرفتن و تعهد داشتن طولانی مدت به تغذیه سالم و زندگی سالم و ورزش کردنه

دل کندن از کباب های چرب و چیلی و انواع فست فود و تنقلات و شیرینی های وسوسه کننده 

خودم دهنم اب افتاد الان که دارم بهش فکر میکنم 

ولی میشه یککماه رعایت کنیم جزو روتین زندگیمون میشه 

بچه ها من با قد ۱۷۰، ۱۰۷ کیلو شده بودم 

تو شش ماه ۲۷ کیلو کم کردم و شدم هشتاد 

البته الانم بازم تو رژیم هستم به خاطر تخمدان پلی کیستیکم 

وگرنه از سایز و قد و وزن الانم خیلی راضی ام.الانم شدم هفتاد و خرده ای و دیگه دلم نمیخواد لاغرتر شم چون بیشتر از این صورتم خراب میشه  

من رژیم گرفتم وشد. خواهرشوهرام همشون اسلیو کردن و الان وزنشون سایزشون از من بیشتره چون رعایت نکردن 

پس قدم اول در کاهش وزن اصلاح مغزه نه هیچ چیز دیگر

اره واقعا اگه مشکلات هورمونی و مصرف دارو خاص نباشه واقعا میشه راحت و سالم لاغر شد

Enfj.ملی گرا.حامی محیط زیست،حیات وحش و حقوق بشر🌱🐋                                                                      

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مشاور داشتی؟

نه من قبلترش خیلی رژیم ها گرفتم 

کرمانی 

غفاری دایت 

و خیلی دیگه 

اما رژیمی که نوشته بود چی بخورم و چی نخورم اذیتم میکرد 

نمیتونستم متعهد باشم به غذاهایی که برام نوشتن 

پس یه کرفس نصب کردم و خودم کالری شماری کردم

و روزی یک ساعت خودم تو خونه ایروبیک کار کردم 

منم ۱۳کیلو کم کردم

آموختم که در هنگام ناامیدی، خداوند با تمام عظمتش به کمکم می آید💜😊پارسا پسر گلم با امدنت ی بار دیگه من هم متولد شدم.. با امدنت زندگی ام به دو قسمت قبل از تو وبعد از تو تقسیم شد ... من قبل از تو را یادم نمی اید. برا سلامتی پسرم دعا کن ممنون میشمم😊😘
اره واقعا اگه مشکلات هورمونی و مصرف دارو خاص نباشه واقعا میشه راحت و سالم لاغر شد

آره اول باید چکاپ کامل بشیم. چون من شروع چاقیم تیرویید کم کارم بود و در ادامش رعایت غذایی نداشتن مزید بر علت شد 

تیروییدمو کنترل کردم