2777
2789
عنوان

خانمی که مجرد هست میتونه خانه دار بمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 33 پست

من به شخصه اگه پولدارترین آدم دنیا هم باشم کار کردن و دوست دارم

بستگی داره تو خونه حوصلش سر نمیره؟ میتونه یه کاری انجام بده مثلا یه نوع ساز یاد بگیره و اوقات فراغتشو پر کنه 

من شبیه معجزه‌م شبیه صبر.👑 #برای_آزادی_پسر_طبیعت
هیج هم کار نکنه زندگی انگلی نیست خانه دار بودن با خانمی شاغل است دائم استرس داره و خسته اس سخته۰

درامد که نداره درنتیجه از درامد یکی دیگه نغذیه میکنه

حالا کی از یکی دیگه تغذیه میکنه؟افرین انگل

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درامد که نداره درنتیجه از درامد یکی دیگه نغذیه میکنهحالا کی از یکی دیگه تغذیه میکنه؟افرین انگل

خب حقوق بازنشستگی پدر ومادر رو میتونه بگیزه کار کردن محیطش نا امن وخراب هست خیلی از دختران فامیلامون کهر نمیکنن

استادمون میگه محیط کار خیلی نا امن وخواب هست کلی تجاوز هست و چه اتفاق ها نمی افته

ارره بهترین کار اینه از جامعه به خاطر یه سری مرد احمق فرار کنیم و تلاش صد ساله ی زن هارو به باد بدیم

ارره بهترین کار اینه از جامعه به خاطر یه سری مرد احمق فرار کنیم و تلاش صد ساله ی زن هارو به باد بدیم

بله یه خانم مسنی منو نصیحت کرد کار نکن بشین توی خونه حقوق بازنشستگی پدرت رو بگیرم

زن که نباید بره بیرون کار کنه

استادمون میگه محیط کار خیلی نا امن وخواب هست کلی تجاوز هست و چه اتفاق ها نمی افته

شما میخوای کار نکنی، میل خودته. ولی نه محیط کار ناامنه و،نه بهمه تجاوز میشه.

استادتونم اشتباه میکنه