2777
2789
عنوان

اقایون سایت بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 107 بازدید | 21 پست
دقیقااا...خیلی چیپه رفتارش...البته میدونم شرایط مالیش خوب نیست الان اما دلیل این بچه بازیاشم نمیفهمم

ببین طرف معلومه به بلوغ فکری و اجتماعی نرسیده اگه میرسید رک میومد ابراز علاقه میکرد به شعور خودش توهین نمیکرد که دورم پره دختره

من متوجه نشدم دقیقا چکار کرده؟

راستش اول خودش شروع کرد ب نخ دادن و نگاه تابلو،منم چون هم از قبل دوسش داشتم و هم‌تو اون برهه از زندگیم،یکی‌از عزیزانمو از دست داده بودم و کمبود محبت داشتم،ب شدددت جذبش شدم و رفتارای تابلو از خودم زیاد نشون دادم و هی غیر مستقیم دنبالش میرفتم...خلاصه اون متوجه عمق علاقه ی من شد و از اون موقع با پا پس میزد و با پست پیش میکشید مثلا گاهی تابلووو نگاه میکرد و گاهی میرفت یه جایی ک دور از چشمم باضه و تشنه ش بمونم و هی هم وانمود میکرد دورش پر دختره(م بنظرم واقعا هست) و هی میخواست منو حساس کنه

خلاصه واسه این میگم ادم کثیفیه چون مراعات شرایط روحیم و سادگیمو نکرد و ب نفع خودش استفاده کرد از این چیزا...

میدونم الان شرایط جلود اومدن و ازدواجو  نداره اما لااقل اذیتمم نمیکرد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین طرف معلومه به بلوغ فکری و اجتماعی نرسیده اگه میرسید رک میومد ابراز علاقه میکرد به شعور خودش توه ...

درسته...اصلااا ب بلوغ نرسیده..‌البته میدونم الان شرایط ازدواجو نداره اما لااقل اذیتمم نمیکرد...من تموم سال ب اون فکر میکردم اونوقت فهمیدم اون با دخترای دیگه هم هست...و فقط ب من یه نگاه میکنه و میره

درسته...اصلااا ب بلوغ نرسیده..‌البته میدونم الان شرایط ازدواجو نداره اما لااقل اذیتمم نمیکرد...من تم ...

ادمی که دختر زیادی تو زندگی فردا تو ازدواج هم موفق نمیشه تازه وضع مالیش هم خوب نیس پس این ادم خاصیتی نداره