2777
2789

فک کنم با شوهرش زمان ساواک دوست بود

کی فکرشو میکرد،من یه روزی..عاشق کسی بشم که حتی لمسشم نکردم و دستاشو نگرفتم!!!کی فکرشو میکرد؟که من عاشق کسی بشم که...با کیلومتر ها فاصله تونستم قلبشو از دور ببوسم و روحشو بغل کنم .!!!خودت فکرشو میکردی یه روز دنیای یه آدم دور و غریبه بشی.قلب من؟❤🫂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کامفرو میگی کلا همه ی این دوسالی که فرخ گم و گور شده بود همش زیر سر مشفق بود کلا شوهر محبوبه محموله رو میخاست برا مشفق ببره رئیسشون بود

تو میخواهی بدانی من عاشق چه کسی هستم ؟  کلمه اول را دوباره بخوان 

اووو آرش هم میدونه!

نه بدبخ ارش بخاطر کارای باباش قربانی شد بنظرم کیمیا نباید از آرش جدا میشد چون ارش نمیدونسته

شهرام 

خسروی (برادر محبوبه ، برادرزن شهرام)

و مشفق 

قرار بود یه محموله ای رو ببرن اون ور آب 

همون که دادن دست فرخ 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
شهرام خسروی (برادر محبوبه ، برادرزن شهرام)و مشفق قرار بود یه محموله ای رو ببرن اون ور آب همون که داد ...

نه شهرام و محبوبه و خسروی محموله رو برا مشفق میخاستن ببرن رئیسشون مشفق بود

نه شهرام و محبوبه و خسروی محموله رو برا مشفق میخاستن ببرن رئیسشون مشفق بود

به هر حال دستشون تو یه کاسه بوده

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊