2777
2789
انشاللهمنم ۱۱ سال عروسی کردم دلم تغییرات میخواد

خب عزیزم. چیزهایی ک خراب شدن. یا کهنه شدن .مثل ابکش و اینهارو بنداز بره. جدید بخر. اما واقعا ی سری چیزا اسرافه  عوض کردنش.مثلا من خیلی دلم میخاد سرویس پا سماوریو عدض کن. اما نگاش ک میکنم میبینم نو هست 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب عزیزم. چیزهایی ک خراب شدن. یا کهنه شدن .مثل ابکش و اینهارو بنداز بره. جدید بخر. اما واقعا ی سری چ ...

اره خرد خرد باید آبکش و لگن هامو عوض کنم ، سرویس غذا خوریم هم قدیمی شده دیگه ، با قاشق چنگال و قابلمه هام

بسلامتی و دل خوش استفاده کنی چایسازتو چه برندی خریدی؟ راضی هستی؟

مرسی عزیزم

بله راضیم بیشتر برای مهمان استفاده دارم که زود کارام انجام بشه

مشاور پوست و مو هستم❤️ دوست دارم کمکت کنم بهترین پوست و مو رو داشته باشی🤗🤗

جنس های قدیم کیفیتش بهتره

میدونی خوب قشنگ تر از چینی هام و... خیلی اومده اما اسرافه واقعا اونم بخرم باز چند سال بعد جدیدترش میاد دروغ چرا در حد دم دستی دوست دارم یکی بخرم برا خانواده خودمون ولی جز اون نه جاشو دارم که بخرم هم اینکه واقعا اسرافه هم دوست ندارم جهازمو بذارم کنار🥹

اره خرد خرد باید آبکش و لگن هامو عوض کنم ، سرویس غذا خوریم هم قدیمی شده دیگه ، با قاشق چنگال و قابلم ...

همیشه سرویسی بگیرین ک از مد نره‌.

مثلا من ارکوپال خریدم ک همیشه مد هست. اما سردیس چینیم از مد رفت. و بددن اینکه حتی یک لار هم استفاده کنم فروختمش

وسایل آشپزخونه هیچی عوض نکردم همه چی هنوز خوبه

وسایل برقی که هیچ.فقط ۳بار خردکن برقی خردیم قبلبا شکسته.

ظرف و ظروفم مارک پیرکس و لومینارک و چینی زرین

تختمو عوض کردم باکس هتلی گرفتم

میز تی و تی وی عوض کردم

۱۴سالی هست ازدواج کردم

مبل و فرش اضافه کردم