2777
2789
عنوان

سایز پام خیلی بزرگه کفش برا پیدا نمیشه 😭😭😭 خجالت میکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1056 بازدید | 53 پست
یکی دوسال اخیر اینطوری شدین ؟یا از اول تو خرید مشکل داشتین؟انگار جدیدا سایزارو دست کاری کردن

از اول همین بوده با کتونی راحتم ولی اگه بخوام کالج بخرم یا کفش عروسی همیشه مشکل دارم

کی فکرشو میکرد،من یه روزی..عاشق کسی بشم که حتی لمسشم نکردم و دستاشو نگرفتم!!!کی فکرشو میکرد؟که من عاشق کسی بشم که...با کیلومتر ها فاصله تونستم قلبشو از دور ببوسم و روحشو بغل کنم .!!!خودت فکرشو میکردی یه روز دنیای یه آدم دور و غریبه بشی.قلب من؟❤🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سایر پای کوچیکم دردسره واسه یکی از اطرافیان ما اصلا پیدا نمیشه ارزو به دل صندله باید بچگونه بگیره سیو پنج سیو شیشه فکر میکنم ظریففف....من زیاد دیدم تو بازار اتفاقا کفشای سایز بزرگ که برامم جالب بود مدلاشم و سایزش

من که مردونه فروشی میرم برای کتونی 

اصلا بعد ازدواج کفش راحتی کالج عروسکی پاشنه بلند دیگه سایزم پیدا نشد 

پنجه پا پهن سایز 41شدم 

قبلاً 39بودم 

الان هم پوت آگ 41میپوشم 

چون بعد ازدواج هم تصادف  کردم 

دوبار هم پای من شکست 

این مسایل انگار روسایز دام تاثیر گذاشت 🥺

حالا مگ قیمتش چقد فرق میکنه  

اصا سالی چند بار کفش میخری ک دغدغت اینه

زهرام ..یع خانواده ی ۶ نفره که دنیای کوچیکمن❤😉                  من حق دارم ب خودم همه جوره فش بدم ولی تو حق نداری کوچیک ترین حرف طعنه داری بزنی بهم ک بد میبینی خیییلی بد ،،،مگر ب شوخی،،برا شوخی همه جوره جنبه دارم😊
بزرگ که هیچی پاهام به حدی زشتن که اگه یکی پامو ببینه از خجالت میخام بمیرم

من پاهام چاقه وپهن اینقدر خجالت میکشم به خدا کفش گیر نمیارم رفتم یه نیم بوت خریدم نمیپوشم از بس زشته تو پام🥺عکس بدم