2777
2789
عنوان

خیلی استرس فردا امتحان ریاضی رو دارم😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 56 پست
همردیم واقعا پدرمون دراومده

آره واقعا 

شما هم کلاس زبان میری؟

شما هم نمیتونی چیزی بخوری و ...؟

من تا یذره چیزی میخورم معدم خیلییی سنگینی میکنه انگار یه وزنه ۱۰۰۰ کیلویی ازش آویزونه 

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم
آی کیو و نردبام به عنوان منبع دوم خیلی سبز و مهر و ماه منبع اول من کلاس شرکت نمیکردم خودم میخوندمقلم ...

منبع آی کیو آره قراره بعد فروردین بخریم الان دبیرامون میگن زوده ولی یه سوال منبع فورل ۲۰ ام خوبه!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره واقعا شما هم کلاس زبان میری؟شما هم نمیتونی چیزی بخوری و ...؟من تا یذره چیزی میخورم معدم خیلییی س ...

آره عزیزم معده ی من زخم معده داره خون بالامیارم گاهی😑😑😑

همش حتی کلاس فیزیک و شیمی ریاضی هم میریم

منبع آی کیو آره قراره بعد فروردین بخریم الان دبیرامون میگن زوده ولی یه سوال منبع فورل ۲۰ ام خوبه!

اگه منظورت فرمول بیسته که اون تشریحی هست واسه نهایی اره اونم خوبه

آی کیو و نردبام به عنوان منبع دوم خیلی سبز و مهر و ماه منبع اول من کلاس شرکت نمیکردم خودم میخوندمقلم ...

نوع مدرستون چی بود؟

همون سال اول قبول شدید؟

من مدرسم غیرانتفاعیه و آزمون های قلم چی هم میدم یعنی از طرف مدرسه ثبت نام شدیم نا هردوهفته نمیدیم هر ماه امتحان میدیم 

بعد من وقت نمیکنم تحلیل کنم اصلا 

من دهمم تجربی 

بعد منبع هام: شیمی خیلی سبز 

فیزیک معلممون استاد دانشگاه و دکترای فیزیک داره و رتبه دکتراش ۸ بوده و خودش ۶ سال وقت گذاشته جزوه نوشته و ... 

زیست هم همینطور و کتاب کار قلم چی رو دارم 

جغرافیا هم فرمول بیست 

ریاضی هم ماجرای ۲۰

فارسی هم تیرگان 

عربی هم جزوه خود معلم 

پنجشنبه ها هم یه موقع هایی میریم مدرسه 

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم
آره عزیزم معده ی من زخم معده داره خون بالامیارم گاهی😑😑😑همش حتی کلاس فیزیک و شیمی ریاضی هم میریم

آهات کلاس خصوصی غیر از مدرسه میگیری؟

که تهرانی

چه فرقی میکنه ؟

میتونم بپرسم هزینه چقدر دادی ؟ و اسم مدرست چیه 

نوع مدرستون چی بود؟همون سال اول قبول شدید؟من مدرسم غیرانتفاعیه و آزمون های قلم چی هم میدم یعنی از طر ...

تیزهوشان بودم

اره همون سال اول قبول شدم

ببین اگه از همون اول یعنی از دهم درست بخونی قبولی واست خیلی راحته نذار واسه دوازدهم اینو بهت میگم چون خودم دردشو کشیدم دوازدهم خیلی همه چی تو هم تو هم میشه و سخته از همین الان قشنگ پیش برو ی مشاور خوب هم بگیر که کمکت کنه

نوع مدرستون چی بود؟همون سال اول قبول شدید؟من مدرسم غیرانتفاعیه و آزمون های قلم چی هم میدم یعنی از طر ...

آزمون رو تو خونه بزن پی دی اف که میاد بیرون دو هفته یک بار بزن که بفهمی درسی که خوندی چقدر کیفیت داشته و خودتو هم زیاد درگیر کلاس و اینا نکن

تیزهوشان بودماره همون سال اول قبول شدمببین اگه از همون اول یعنی از دهم درست بخونی قبولی واست خیلی را ...

خب همه ی قبولی های پزشکی از تیزهوشانه 

من الان غیرانتفاعی ام 

آزمون نمونه دادم و قبول هم شدم ولی نرفتم هیچی هم برای آزمون نخونده بودم ولی با تراز بالا قبول شدم 

ترازم یکم با تیزهوشان فاصله داشت و اصلا اولویت تیزهوشان نزده بودم چون ماملنم گفت خیلی استرسی هستی تیزهوشان نرو افسردگی میگیری 

ولی اینجا هم خیلییی سخت گیرن

خب همه ی قبولی های پزشکی از تیزهوشانه من الان غیرانتفاعی ام آزمون نمونه دادم و قبول هم شدم ولی نرفتم ...

اصلا ربطی به تیزهوشان و نمونه نداره مهم تلاش توعه رتبه 3 کنکور تجربی 96 حسین بصیر تو روستا بود کجا تیزهوشان درس میخوند

آزمون رو تو خونه بزن پی دی اف که میاد بیرون دو هفته یک بار بزن که بفهمی درسی که خوندی چقدر کیفیت داش ...

آخه از طرف مدرسه ثبت نام شدیم و باید حتما آزمون بدیم 

تو دهم افت تحصیلی و نفهمیدن بعضی مطلب ها طبیعیه؟

اصلا ربطی به تیزهوشان و نمونه نداره مهم تلاش توعه رتبه 3 کنکور تجربی 96 حسین بصیر تو روستا بود کجا ت ...

خب اون سهمیه روستایی میگیره دیگه