2777
2789
عنوان

خیلی استرس فردا امتحان ریاضی رو دارم😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 56 پست
بحث خوندن نخوندن نیست هر جلسه تدریس میکنه میخونم بحث تپش قلبمه

منم امضامو بخون 

مشکل معده شدید دارم هیچی نمیتونم بخورم تو دوهفته ۱۰ کیلو وزن کم کردم حتی بیمارستان هم بستری بودم ولی فایده نداره 

اصلا نمیتونم هیچیی بخورم 

نمیتونم بشینم 

حتی دو قدمم نمیتونم راه برم اینکه میگم دوقدم نمیتونم راه برم واقعا ها اصلا نمیتونم 

تپش قلب و نفس تنگی های شدید دارم 

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی از شهرستان های تبریزتوچی؟آره قبول دارم😓😓

من تهرانم

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم
اینکهتو درس این معلم خیلیا دهم پارسال افتاده و دوباره امتحان دادن بعد نهایی هستیم درحد کنکور میدن

نهایی رو هم خیلی بزرگ کردن اونجوری که میگن نیست اگه تسلط داشته باشی نمره ی خوبی میگیری🤗

منم امضامو بخون مشکل معده شدید دارم هیچی نمیتونم بخورم تو دوهفته ۱۰ کیلو وزن کم کردم حتی بیمارستان ه ...

منم این مشکلات رو دارم تاپیک هام رو هم توبخون😁😆

مشکل معده شدید دارم گاهی سرم گیج میره تو مدرسه خون بالامیارم گاهی چدن زخم معده دارم از استرس

نهایی رو هم خیلی بزرگ کردن اونجوری که میگن نیست اگه تسلط داشته باشی نمره ی خوبی میگیری🤗

ببخشید معذرت میخوام شما که دانشجوی پزشکی هستین چه کتاب هایی استفاده می‌کردین و تدریس مجازی و امتحان تستی چه منابعی رو انجام میدادین میشه بگین؟

منم این مشکلات رو دارم تاپیک هام رو هم توبخون😁😆مشکل معده شدید دارم گاهی سرم گیج میره تو مدرسه خون ...

خیلییی سخته واقعا 

شنبه هم امتحان دینی دارم هم امتحان تستی شیمی و ریاضی

زنگ بعدشم تشریحی شیمی 

یکشنبه هم امتحان زیست و فیزیک تستی که سولاش از کنکور و قلم چی و گاج و انرژی اتمی و ... است 

فردا هم امتحان زیست دارم 

پنجشنبه هم باید برم مدرسه 

جمعه هم کلاس زبان دارم و کلی تکلیف و امتحان هم برای اونحا دارم موندم چه غلطی کنم

ببخشید معذرت میخوام شما که دانشجوی پزشکی هستین چه کتاب هایی استفاده می‌کردین و تدریس مجازی و امتحان ...

آی کیو و نردبام به عنوان منبع دوم 

خیلی سبز و مهر و ماه منبع اول 

من کلاس شرکت نمیکردم خودم میخوندم

قلمچی می فتم و ماز بعضی وقتا هم آرمان و زیستاز رو شرکت میکردم و آزمون های جامع سنجش رو هم میزدم

آی کیو و نردبام به عنوان منبع دوم خیلی سبز و مهر و ماه منبع اول من کلاس شرکت نمیکردم خودم میخوندمقلم ...

تحلیل هم میکردین؟

چه خوب

چرا؟

تحلیل هم میکردین؟

اره آزمون رو اگه تحلیل نکنی که فایده نداره من بعد از آزمون قلمچی دو روز رو اختصاص میدادم به رفع اشکال و تحلیل آزمون بعد پیشروی میکردم واسه آزمون بعد