بچه ها دختر عمه ام تو بهزیستی کار میکنه سرپرست خوایگاهشونه با من خیلی صمیمیه گاهی از سرنوشت کسایی که میان میگه پوست جیگرم میره روزی هزاران بار خدا را شاکر باشید حتی اگر والدین سختگیر بی احساس داشتید ولی بودن حداقل بالا سر بچه هاشون این بچه ها چه گناهی کردن دختر ۱۳ ساله را مامانش باید ول بده بره کرج شوهر کنه که یه افغانی گولش بزنه تو یه ساختمان نیمه کاره حامله اش کنه بعد هم فهمیده دختره حامله است فرار میکنه مادربزرگش میاردش بهزیستی بچه ها اگه هیکل اش را میدیدید لاغر یه شکم بزرگ چهره فوق العاده معصوم من گاهی لواشک براش میفرستادم دختر عمم میگفت گفته خانم دلم چیز ترش میخواد هیچی چند هفته پیش زایید سزارین اش کرده بودن دختر عمم میگفت بچشو نشون نداده بودن یه راست شیرخوارگاه برده بودن میگفت یه توالت فرنگی نبود این که زایمان کرده بره بعد میگفت بچه های خوابگاه براش گوشت چرخ کرده پختن
اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اوووف😔😔😔دخترعمه م سرپرستی دوتا بچه از بهزیستی گرفته که یکی از بچه ها مامانش 14 ساله بود که حامله شده بود و بچه رو تحویل بهزیستی دادن و یکی دیگه هم قبول کرد و خداردشکر بچه ها خوشبخت شدن و با خودش برد انگلستان.
از همه بدتر اینکه افسردگی بعد زایمان گرفته میگه همه اش یه کلاه نوزاد دستشه میگه بچم را میخوام یه مدت بهش اعصاب بستریش کردن اومده با فنر دفتر فنری میخواسته خودشو بکشه
بهزیستی بچه ای رو که بهش تجاوز شده گرفته؟ فکر نمیکنم به جز بچه هایی که cp هستن والدین بتونن بگن ما ن ...
بد سرپرست و بی سرپرست والدینشون که نزاشتنشون رهاشون کردن مثلا همین دختر پدرش معتاد گم و گور شده مادرش رهاش کرده رفته کرج مادربزرگش وقتی حامله شده گفته نمیخوامش دو قسمت دارن بخش کودکان شش هفت ساله بخش دخترا سیزده چهارده تا شانزده ساله
اوووف😔😔😔دخترعمه م سرپرستی دوتا بچه از بهزیستی گرفته که یکی از بچه ها مامانش 14 ساله بود که حامله ...
کار بزرگی کرده ولی اینا دیگه بزرگن و دختر عمه ات از شیرخوارگاه بچه آورده اینا اکثرا آسیب دیده آن و خیلی سخته تربیتشون با اینکه دختر عمم میگه دلشون خیلی پاک و معصومه
کار بزرگی کرده ولی اینا دیگه بزرگن و دختر عمه ات از شیرخوارگاه بچه آورده اینا اکثرا آسیب دیده آن و خ ...
عزیزم یکیو از شیرخوارگاه گرفت یکی هم بزرگ بود از بهزیستی. متاسفانه باید مدام براشون تراپیست ببرن ولی نمیبرن 😔اونا بشدت احتیاج به روانشناس دارن 😔من پارسال خیلی تلاش کردم تا برم پیششون ولی نذاشتن حداقل پای حرفاشون بشینم البته حق هم دارن ولی کاشکی میشد حداقل بهشون کمک کرد جز کمک مالی، هیچ کمکی نمیپذیرن
کار بزرگی کرده ولی اینا دیگه بزرگن و دختر عمه ات از شیرخوارگاه بچه آورده اینا اکثرا آسیب دیده آن و خ ...
میگم گفتم این مسائل شاید باعث بشه شاید یک روزی شاید من و شما یا هرکسی بتونیم بهشون کمک کنیم. امروز رفتم سر زدم به خانه ی. نوباوگان مظفری و حسابی لذت بردم. اگر تونستین درباره ش مطالعه کنین. یک یتیم خونه خصوصی که 4 نسل متولیش هستن و خرج اون ایتام با همون خانواده هست. من همیشه بهشون سر میزنم